Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hihetetlen! A barátom lassan 25éves fejjel folyton egy
nyomorult játék előtt ül. Semmi más nem tölti ki a
napját csak a munka és a játék! Ti hogy reagálnátok
ezt le?
21/33 A kérdező kommentje:
Ja és mivel úgy dolgozik h ő akkor megy mikor én végzek és nem látom csak szombat, vasárnap igen hiányzik vmiféle kommunikáció a párommal! Főleg mikor tudja az egészségemmel is gondok vannak és kórházba kell feküdnöm!
Ez csak most derült ki hogy semmi közös nincs bennetek?
2011. máj. 23. 12:53
Amikor otthon van, ne kelljen már állandóan MSN-en lógnia.
Egyébként ismét megkérdezem: megpróbáltál már játszani vele (mármint komolyan, nem tessék-lássék)? Ha nem, mire fel hisztizel?
Egyébként meg te megad írtad, hogy többet játszik, mint régen, úgyhogy ne mondj magadnak ellent...
2011. máj. 23. 12:56
24/33 A kérdező kommentje:
Nem értem az egészet igaziból. Lehet bele gondolva elmúlt a rozsaszín köd nálam és most, hogy tényleg beteg vagyok és szükségem lenne pár kedves szóra se igen törődik velem, lehet ez ébresztett rá, hogy nem normális dolog ez. Igaziból volt neki is egy törés az életébe elvesztette azt a munkűát amit igazán szerett csinálni. Abba hagyta az edzést (ami 5éve üzőt) nem járt le bulizni, nem akarta, hogy sétáljunk. Azt hittem ez majd változik de ennek már 1 éve és nem változott. Mindene volt a gyurás és az edzés most semmiért nem hajlandó lemenni, csak mondja milyen jó volt mikor lejárt! Ezt már otthonse nagyon viselik el neki, hogy flegma lett, bunkó és könyörögni kell neki segítsen bármibe. Mindent arra fog, hogy a 3 müszak! Elhiszem, hogy fárasztó de ha csak 2-3órával kevesebbet játszana, lejárhatna edzeni, lehetne kipihentebb és hasonlók!
25/33 A kérdező kommentje:
Játszot régen is de én észre se vettem nem éreztem a hiányát msnen beszélgetünk fél 1órát lelépet és játszot most abba az egy órába is 10 percenként odanyög vmit és ha megölik még leb@sz!
Mit melózik lehet h a hülye kollegám az.
2011. máj. 23. 13:00
Egyébként mi a közös bennetek mi amit mindketten szerettek? Mert ha semmi akkor örülj amíg van kivel szexelned, nekem az sincs. Keress jobbat aztán ha lesz akkor tipli.
2011. máj. 23. 13:02
28/33 A kérdező kommentje:
Szeret horgászni, én nem tudok de eljárok vele szívesen! Régebben imádta a sportot sokat futottunk együtt, de mióta ez a "törés" van én úgy nézem ő elvan a játékkal se én se barátai se a családja nem nagyon izgatja.
csodálom, hogy egyáltalán van barátnője. szerintem hagyd ott a p!csába. ha téged nevez gyerekesnek, amiért normális kapcsolatot akarsz, akkor ne kínlódj többet mellette.nem szeretem a kockákat. antiszociálisak,csak a játékról tudnak mélyrehatóan beszélgetni, és nem lehet kizavarni őket a gép elől, ha szexelni akarok a barátommal. am én a helyedben letörölném a játékot a gépéről. vagy töröld a kariját és utána hagyd el. megérdemlik az ilyen kockák, máshogy nem tudsz rájuk hatni.
2011. máj. 23. 13:40
Alig hiszem el, de a te sztorid SZÓRÓL SZÓRA azonos az egyik barátnőmével! Majdnem meg is kérdeztem, hogy véletlenül nem Réka vagy? :D
Az ő pasija is 25 (lassan 26...) éves, a lány 21. Hétvégén szoktak együtt lenni, péntek estétől vasárnap estig, és ugyanez...ül a gyerek a gép előtt és játszik. Metin2 amúgy annak a játéknak a neve, szerintem nálatok is ez lehet. Ő már évek óta nem hagyja ott, bár én azt se értem, hogy nem unja magát halálra egyetlen ott töltött hétvége alatt. Szerintem ha ennyire tojik rá, hogy otthagyod-e, akkor fogd szaván, és hagyd ott tényleg! ;D
2011. máj. 23. 13:51
Kapcsolódó kérdések: