Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hihetetlen! A barátom lassan 25éves fejjel folyton egy nyomorult játék előtt ül. Semmi más nem tölti ki a napját csak a munka és a játék! Ti hogy reagálnátok ezt le?
Interneten jöttünk össze XD:D kigondolta volna:D
A vicces, hogy régebben legább eljárt bulizni már aztse. Eljárt haverjaival. Már aztse. Ha rászolok miért nem mozdulsz ki kicsit a barátaiddal megkapom, hogy neki nincsenek! úgy mondja mintha ez lenne a normális! A kapcsolatunk elején ennyire nem volt gáz a helyzet. Igaziból ez a kijelentése tett be, hogy hagyjam el a játék marad. Innentől nincs miről beszélni.
Hm érdekes én is azt vettem észre h előbb-utóbb a gép mellett kötök ki, ha egy uncsi csaj mellett vagyok. Eléggé úgy tűnik, hogy a játék szórakoztatóbb számára, mint a te hisztijeid (ezt mutatja az is, hogy régen nem gépezett ennyit...).
Csak egy kérdés: biztos mondta már neked, hogy játssz vele te is! Ez megtörtént, megpróbáltad? Mert ha nem, csak zsigerből megy a hiszti, akkor miben is vagy különb nála?
Amikor nem találkoztok,és otthon van akkor had csinálhasson már azt amit akar. "Msnen nem foglalkozik velem" XDDD
Megy a hiszti ezerrel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!