Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hihetetlen! A barátom lassan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hihetetlen! A barátom lassan 25éves fejjel folyton egy nyomorult játék előtt ül. Semmi más nem tölti ki a napját csak a munka és a játék! Ti hogy reagálnátok ezt le?

Figyelt kérdés
Unnom ha nem találkozunk és otthon van mást se csinál mint jászik, msnen nem foglalkozik velem, éjjel 4-5 ig képes fent lenni, így eglsz nap fáradt-nyügös és unnom már, se kimozdulni se semmit nem lehet vele mert fáradt! Megmondtam neki ez így megy elhagyom, közölte gyerekes vagyok ha emiatt elhagyom és hagyjam akkor se fogja a játékot abbahagyni. Ez kicsit szíven ütött! :S
2011. máj. 23. 11:38
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

Interneten jöttünk össze XD:D kigondolta volna:D

A vicces, hogy régebben legább eljárt bulizni már aztse. Eljárt haverjaival. Már aztse. Ha rászolok miért nem mozdulsz ki kicsit a barátaiddal megkapom, hogy neki nincsenek! úgy mondja mintha ez lenne a normális! A kapcsolatunk elején ennyire nem volt gáz a helyzet. Igaziból ez a kijelentése tett be, hogy hagyjam el a játék marad. Innentől nincs miről beszélni.

2011. máj. 23. 11:59
 12/33 anonim ***** válasza:
Eddig csak veszekedések voltak, vagy normális hangnemben is próbáltad már megbeszélni vele? Szerintem csak akkor hagyd el hogyha már végképp nem lehet sehogy se elhúzni a gép mellől.
2011. máj. 23. 12:03
 13/33 A kérdező kommentje:
Mindenhogy de csak felkapta a vízet és ordítózott és a falat verte..mint valami nem normális..
2011. máj. 23. 12:11
 14/33 anonim ***** válasza:
Szerintem metinezik :D amúgy ha ennyire függő az már betegség én is rengeteg ilyen embert ismertem meg ott sőt magamon is észrevettem az intő jeleket és szerencsére időben változtattam. Hagyd el csak maga miatt fog változtatni mert minden függőnek magának kell rájönnie hogy ez így nem oké te ebben nem tudsz segíteni sajnos.
2011. máj. 23. 12:24
 15/33 anonim ***** válasza:
0%

Hm érdekes én is azt vettem észre h előbb-utóbb a gép mellett kötök ki, ha egy uncsi csaj mellett vagyok. Eléggé úgy tűnik, hogy a játék szórakoztatóbb számára, mint a te hisztijeid (ezt mutatja az is, hogy régen nem gépezett ennyit...).

Csak egy kérdés: biztos mondta már neked, hogy játssz vele te is! Ez megtörtént, megpróbáltad? Mert ha nem, csak zsigerből megy a hiszti, akkor miben is vagy különb nála?

2011. máj. 23. 12:34
 16/33 anonim ***** válasza:
Mi is szoktunk együtt játszani a párommal, iszonyat jó ketten összejátszani, volt hogy egyhuzamba 10 órát játszottunk. Sztem ez is egy jó közös program, na persze ezt nem szabad egyfotyába csinálni, de néha jólesik, és legalább akkor is együtt vagyunk, együtt játszunk...23L
2011. máj. 23. 12:40
 17/33 anonim ***** válasza:
"msnen nem foglalkozik velem" :D
2011. máj. 23. 12:40
 18/33 Dymo ***** válasza:

Amikor nem találkoztok,és otthon van akkor had csinálhasson már azt amit akar. "Msnen nem foglalkozik velem" XDDD

Megy a hiszti ezerrel

2011. máj. 23. 12:43
 19/33 anonim ***** válasza:
Ennél már csak a munkatársam a roszabb aki egeész műszakban lord of the ringsezik én meg dolgozhatok helyette is.
2011. máj. 23. 12:50
 20/33 A kérdező kommentje:
7 éve játszik folymataosan, nem mióta együtt vagyunk, exe ugyan ezért hagyta el! órákat késett mert ő még játszot!:D erről ennyit:D
2011. máj. 23. 12:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!