Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, mit reagálnátok erre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit reagálnátok erre?

Figyelt kérdés

A szitu. egyedül vagy, s csinálsz valamit vagy csak ülsz egy padon, Odamegyek, határozottan és mondanám:

Szia! Nagyon szimpatikusnak tűntél, ezért úgy gondoltam , ide jövök hozzád, mert szivesen megismernélek!

Tegyük fel, első ránézésre jó benyomást keltek, bejövök.

Hogyan reagálnátok erre ? mi lenne az első reakció, mit kérdeznétek tőlem ? Ill. Mit várnátok ?

F

2016. máj. 29. 18:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
8-as vagyok, másképp közelítem meg. A kérdező célzottan megy oda lányokhoz, társkeresés céljából. Én nem keresek társat célzottan, nem hiszek az ilyesmiben. Lehet, hogy ő lenne a nagy ő, de én természetemből fakadóan, 100%, hogy elhajtanám, ha csak nem dobbanna meg a szívem 0,5 alatt, amire kicsi az esély. Szeretem a természetes élethelyzetükben megfigyelni az embereket, nem szoktam ismerkedni.
2016. máj. 29. 19:07
 12/20 anonim ***** válasza:
Javítom 0,5 perc
2016. máj. 29. 19:08
 13/20 anonim ***** válasza:

Eww. Szerintem is nagyon erőltetett.

Elküldenélek.

25N

2016. máj. 29. 19:29
 14/20 A kérdező kommentje:

8.: Az a baj, hogy az ismerkedés szóról neked egyből már a társkeresés jön le, holott lehet az sima barátkozás is, sehol nem említettem ezt a kifejezést hogy társkeresés célból! De már egyből mindent képzelsz.

Ez nem más mint puszta általánositás.

másrészt,

Mi alapján választok ? az alapján ami alapján neked is megtetszik egy srác első ránézésre. Saját izlés. Amit sokan elkövetnek hibát, hogy sablon szerűen ítélkeznek, és egyből tovább külditek. Honnan tudod, Pl azt, hogy nincs e kiépítve a magán életem teli jó emberekkel, és hogy szimplán csak közvetlen a stilusom és szeretek új emberkékkel felvenni a kapcsolatot?.

Nagy hiba, ha egy mondatból már rögtön arra asszociáltok hogy biztos csak d.gni akarok vagy felszedni, akkor valami médium lehetsz.. ;)

2016. máj. 29. 19:33
 15/20 anonim ***** válasza:

6-os vagyok

9-esnek es 10-esnek: tavaly nyaron ismerkedtem meg ugy egy sraccal es mentem el vele meginni valamit, hogy csak ugy elkezdtunk beszelgetni. Egy kozos programon voltunk, de ha nem beszelgetunk elotte es csak ugy jott volna oda hozzam, hogy szimpatikus vagyok, elmegyunk-e inni valamit, biztosan nem mondok. Az elozetes beszelgetesbol kiderult, hogy nem keses gyilkos.

Szoval ha tolem megkerdezne egy srac, hogy mit olvasok, biztosan nem utnem agyon a konyvvel. :)

Nekem az jon be, ha beszelgetest kezdemenyez, erre nagyon nyitott vagyok. Az egyertelmu nyomulos duma (szimpatikus vagy, de meg nem is beszeltunk) nagyon riaszto. Fontos:ez csak en vagyok, nem mindenki ilyen!

2016. máj. 30. 19:51
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

NA VAJON miért hisszük, hogy a srác, aki odajön hozzánk ezzel a szöveggel, nem barátkozni akar? Vajon miért? Ezt te képes vagy itt a gyakorin felróni nekünk, mikor minden második kérdésben kioktatnak minket a fiúcskák, hogy ne játsszuk már az agyunkat, mindenki tudja, hogy egy pasi miért megy oda egy nőhöz???

Vagy talán személyes tapasztalataink alapján, ahol még soha nem volt az ellenkezőre példa??

2016. máj. 30. 20:09
 17/20 anonim válasza:
Persze, Tinderre felregisztrálni és jobbra-barra húzogatni a pasikat nem a külső alapján megy. De ha nekem csak 100ból egy lány tetszik és az az egy pont te vagy és pont nem a kedvenc galériánkban látlak meg (ahová amúgy mind a ketten járunk), hanem egy padon ülve a ligetben, az már pofátlanság nyomulás!? :D
2016. máj. 30. 20:30
 18/20 anonim ***** válasza:

Mondjuk azért gondoljuk ezt, mert ez a tapasztalat? Szerencsétlen nőnek ezerszer át kell gondolni azt is hogy kinyitják-e a szájukat egy férfi előtt, nehogy félre értse, és ez elég fárasztó. Nem szabad rámosolyogni, sőt ránézni sem, nem szabad elmenni vele valahova, nem szabad felmenni hozzá, nem szabad beülni a kocsijába, nem szabgad írni neki, nem szabad hagyni hogy fizessen helyette, stb mert különben rögtön félreértik és elvárják a folytatást... Ezek után nem azt fogja gondolni 1001 pasi végre csak barátkozni akar...

Aztán még ott van az is, hogy a társkersési problémák témakörben tetted fel mondjuk? Eleve mi alapján szimpatikus egy idegen akivel még nem is beszéltél? Legfeljebb a külseje alapján. De amúgy meg én barátokat is jobban szeretek spontán szerezni.

2016. máj. 30. 21:10
 19/20 anonim ***** válasza:

Néha meg az a baj, nem kelletek senkinek se....

2016. máj. 30. 21:32
 20/20 anonim ***** válasza:

Jajaj, totalis felreertes van.

Szerintem nagyon jo dolog, hogy vannak olyan fiuk, akik siman odamennek lanyokhoz!!!

Nekem az inditoszoveg nem tetszik, ennek kicsit menjunk szobara sugallata van. Nekem jobban bejon, ha beszelgetest kezdemenyez, akar sorban allaskor, akar csak a teren setalgatva. Az idojarastol kezdve a hol lehet a legjobb fagyit venni, stb. Ha szimpatikus vagy neki, akkor a beszelgetest igyekszik fenntartani.

Amugy azt latom, hogy az emberek spontan beszelgetesi kedve visszaesett.

Minden fiut-lanyt biztatok arra, hogy merjen beszelgetest kezdemenyezni azzal, akit szimpatikusnak talal.

6-os voltam

2016. jún. 1. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!