Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok/ reagálnátok, ha a férjetek társkeresőzne?
Regisztrált sok helyre, és mint kiderült leírása szerint szexkapcsolatot keres.
Nem direkt ugyan, de sajnos láttam levelezést, találkozó valószínű nem történt, de most hátbatámadva érzem magam..😒
Most, hogy ezt leírtad szerintem szakítani kéne. Csak azért nem lett belőle semmi, mert a csaj nem akarta. Ha a csaj akarja, akkor simán belemegy a férjed.
Egyébként sztori: volt egy ismerősöm. Eljegyezte a pasija, házasság, minden. Jól is nézett ki a csaj. A pasija rámírt, hogy nem e találkoznánk, csinálhatnánk ezt azt, milyen szép vagyok. Elküldtem a csajnak... Tudod mit reagált? Hogy nem én vagyok az első. Hagyta magát alázni. Ezt nem szabad. Ha ilyen egy kapcsolat, akkor inkább jobb egyedül.
Egy másik sztori, kb ugyanez. A pasi megkérte a csaj kezét, Facebookon boldogok, szívecske, tökéletes párkapcsolat meg minden. Aztán írja nekem, hogy milyen jó lenne szeretkezni, meg hiányzok.
Szintúgy elküldtem a csajnak de letiltott:')
Nyilván saját magunkat is ismerni kell és ha találunk valamilyen hibát, akkor azon javítani kell, de megalázni nem szabad saját magunkat. Hagyni hogy a másik becsapajon? Milyen áron? Ezután már ha akarsz se tudsz 100%-osan megbízni benne.
NE VÁLLALJ NEKI GYEREKET!!!!
Ne tedd ki a gyereket annak hogy egy szr családi környezetben kelljen élnie, azt a mintát lássa hogy otthon hazudozunk egymásnak, ráadásul onnantól kb 20 évig nem fogod otthagyni mert "ott a közös gyerek".
Ha el tudod fogadni hogy nem 100%-ig hűséges akkor maradj vele, ha nem tudod elfogadni akkor keress mást, de családalapításra alkalmatlan az biztos!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!