Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálnátok ha a feleségetek (háztartásbeli) kijelentené hogy fogyózik, mostantól csak egészséges kajákat fog venni és főzni, és szigorú étrend szerint főzne, nektek is?
Én egyedül élek, nekem se főz senki, én is hazahozom a kis seggem este 8-kor, és ha nincs itthon olyan kész kaja, ami ízlik, akkor nekiállok főzni.
Ugyanez volt, mikor együtt éltem a volt párommal, mert nem ugyanazokat az ételeket szerettük, pedig akkor sokkal többet volt itthon, mint én.
Kompromisszumot épp lehet kötni, mondjuk kiránt neki valami előre lefagyasztott rántottsajtot nemtom.
Az a bajom, hogy amiket főz, azokat annyira nem szeretem, amiket meg szeretek, azt meg így nem csinál, vagy csak ritkán. A zöldségeket nem szeretem, és most kb. minden második kaja vmi zöldséges étel, vagy a köret az. Persze ha csak a köret zöldség, csinálok magamnak rizst, de arra nincs időm meg kedvem, hogy külön főzzek magamnak is, nem is fenntartható, meg értelmetlen. Ha már megfőzi, akkor megeszem, még ha nem annyira szeretem akkor is. De egy idő után nagyon meg tudom unni a zöldségeket.
Egyébként a jó az egészben az, hogy régen tényleg kb semmi zöldséget nem ettem, most meg azért néhányat megeszem legalább, ha nem is a kedvencem, de szívesen eszem, de ettől a feleségem még inkább felbátorodott, és folyton kísérletezik, pl. céklaleves, meg karalábé, aminek már a gondolatától rosszul vagyok. De folyton azt hajtogatja, hogy ha a salátát meg a paradicsomot megszerettem, akkor csak idő kérdése és mindent megeszek majd, de én meg egyre kevésbé érzem ezt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!