Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagalnatok erre?
Biztos hogy rólad beszélt? Nem lehet, hogy tényleg egy k.rva volt?
Amúgy meg intelligens ember nem beszél negatívan a párjáról senki előtt. Ha valóban téged k.rvázott le, akkor nem hiszem, hogy a hétköznapokban különbül viselkedik veled, vagy mondjuk drágámnak szólít. Én eleve nem lennék olyannal együtt, aki nem adja meg nekem a kellő tiszteletet. Szóval ha otthon se jobb a helyzet, akkor nem zavarna, mert úgyis mindegy.
Epp ezaz hogy itthon is meg masok elott is becez. Szerelmem,szepsegem
Kapcsolatunk tokeletes.. Vagyos azt hittem.. Rolam beszelt abban a mondatban
Nagyon rossz most. Elmondani nem merem, mert nem akarom, h tudja, hogy beleneztem.
Ezt csinálják a pasik
Szemedbe kedves mások előtt röhög rajtad
És ha bocsánatot kér, akkor jobb lesz? Ugyan már. Azt ő már leírta, a kérdező meg elolvasta. Visszacsinálni nem lehet, ott van feketén-fehéren.
Kérdező ha ennyire bánt, akkor beszélned kell vele és bevallani, hogy kutakodtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!