Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti mit reagálnátok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit reagálnátok egy ilyen kijelentésre?

Figyelt kérdés

Azt tudni kell hogy férjem olyan személyiség hogy nem lehet kiigazodni rajta.

Tehát 1 hónapja diétázom és kivételesen kitartó is vagyok eddig 6kg fogytam. Nagy súlyról indultam így az eleje gyorsabb. Ma pedig húgom fellépésére készülődtünk én pedig sminkeltem. Férjem pedig játszott a babánkal és így rám néz és mondja a kicsinek hogy anyukád lefogy és itt hagy minket.

Nem tudtam mit reagálni, igazából rosszul esett. Nem azért fogyok hogy új pasit találjak hanem az egészségem érdekében. Sminkelni pedig azért kezdtem mert szeretnék jól kinézni mint régen nem pedig mint egy leharcolt anya. Kicsit úgy is értelmeztem hogy neki jó ez a helyzet, hogy legalább így nem kellek senkinek.

Megmondom őszintén azóta nem nagyon beszélek vele...

2020. jan. 29. 00:26
 1/10 anonim ***** válasza:
43%
Hisztizel a semmiért.
2020. jan. 29. 00:40
 2/10 anonim ***** válasza:
77%
Én sem értem a problémádat. Arra utalt, hogy csinosabb leszel, csak várja az eredményt.
2020. jan. 29. 01:08
 3/10 anonim ***** válasza:
87%
Éppen hogy beszélni kellene vele, konkrétan: megkérdezni, hogy pontosan mit akart ezzel mondani. És mindezt lehetőleg kiborulás, vagy túlzott érzelmek kifejezése nélkül (akármennyire is lehetetlenül nagy feladatnak tűnik ez utóbbi, így első olvasásra).
2020. jan. 29. 01:56
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne vedd túl komolyan. Fogyjál, csinosodjál, és bizonyítsd be neki, hogy ezután is őt szereted. Ha egy nagyobb gyereknek mondta volna, akkor az tényleg bántó, de szerintem nem akart bántani.
2020. jan. 29. 02:21
 5/10 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem simán csak egy jóindulatú vicc akart lenni, hogy csinos leszel és szép. Kelendő, lehetőségekkel telibb, de te még is ott maradsz, mert őket szereted.

Vagy igen, elhagyod őket valakinek a fellépéseerejéig.

Ne kattogjál már ezen! Csak a hormomok játszanak veled!

2020. jan. 29. 02:35
 6/10 anonim ***** válasza:
30%
Egy önbizalomhiányos b@rom...
2020. jan. 29. 03:44
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is csak vicc volt
2020. jan. 29. 06:16
 8/10 acelsziv ***** válasza:
100%

Itt rinyálsz ahelyett, hogy vele beszélnéd meg mindezt.

Nálad se kerek valami.

2020. jan. 29. 09:28
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Látszik, hogy az agyadra ment a fogyókúra, ha ezen képes vagy így kiakadni.
2020. jan. 29. 11:46
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez tényleg csak egy vicc volt szerintem is.

Amit belegondoltál, az részedről elég rosszindulatú feltételezés. Kicsit olyan, mintha direkt meg akarnál sértődni.

Mondd el neki az érzéseidet és kérdezd meg, hogy értette. De szerintem ez tényleg felesleges, és tényleg nem vagy jóindulatú vele.

2020. jan. 29. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!