Mit reagálnátok egy ilyen idióta kijelentésre?
Figyelt kérdés
Megéri-e vitatkozni egy olyan eltorzult világképű emberrel, akinek van képe olyat kijelenteni, hogy: én nem állok szóba csúnya emberekkel? Ti strapálnátok magatokat? Nem tudom eldönteni, hogy megéri-e magamat felidegesíteni.2017. szept. 6. 18:40
1/8 anonim válasza:
Hát ha ezt nekem mondaná akkor csak beszólnák valamit amivel a külsőjét becsmérlem és ha hüppög akkor csak megköszönöm hogy szépnek tart, ha pedig elkullog vagy nem reagál akkor onnantól kezdve ignorálom.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem nekem mondta, én csak meghallottam.
2017. szept. 6. 18:45
3/8 anonim válasza:
Akkor szimplán csak hülyének nézném és kész.
4/8 anonim válasza:
Egyik barátnőmnek van egy jó barátnője, aki pl. kijelentette, hogy nem barátkozik kövér emberekkel, de nem is beszél velük. Pár éve volt egy kisebb balesete és meghízott. Nem mondom, hogy nem vigyorodtam el aljasul.
5/8 anonim válasza:
Nem foglalkoznék az illetővel. Egy bizonyos kor felett szerintem már csak a fogyatékosok beszélnek így.
6/8 A kérdező kommentje:
És szerinted mi az a bizonyos kor?
2017. szept. 6. 20:01
8/8 anonim válasza:
, mert egyszerűen ha ilyen sötét valaki, hogy külső alapján skatulyáz, akkor sok ésszel nem lehet megáldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!