Ha a pasitók szeretne néha beállni, hogyan reagálnátok?
Figyelt kérdés
Rajtam legtöbbször röhögő görcsöt kapnak amikor így megvadulok, de szerintem egy komoly nő kicsit másképp látna a helyzet.
Most itt nem drogokra gondolok pont (bár arra is volt már rengeteg példa) hanem mondjuk leissza magát mint az állat a haverjaival..nem annyira rendszeres jelleggel mondjuk 1-2 havonta egyszer, de az olyan hogy még az is szívesen megemlékezik róla aki csak látta :D...szóval megtudnátok bízni egy ilyen emberben? KOMOLY nők...eddig csak r**iket találtam , de nem egyáltalán nem vagyok meglepve:D 23f
2016. okt. 9. 22:03
1/5 anonim válasza:
2. lerészegedése után szedhetné a sátorfáját!
2/5 anonim válasza:
Én 25 évesen elég komoly nőnek tartom magam, és őszinte leszek. Ha a párom havonta 1-2 alkalommal merev részegre inná magát vagy a drogtól lenne olyan amilyen akkor csak egy ilyen havi alkalom lenne. Páros lábbal rúgnám ki az életemből.Undorító amikor valaki olyan részeg, hogy nem tud róla. Egy komoly felnőtt férfi ebből már rég kinő..kisfiúkkal meg egy komoly nő nem foglalkozik.
3/5 anonim válasza:
Nagyon kiábrándító lenne, ha a párom a saját hányásában fetrengve érezné jól magát.. Kicsit berúgni még oké, elmegy néha (még innék is vele olyankor akár), de ismerjük már a mértéket.
4/5 anonim válasza:
Azért 23 évesen havonta- 2 havonta s0eggrészegre be0baszni... Én már mást várnék egy 23 évestől, nem csoda, hogy csak ri0biket találtál. Normális, érett nőt nem is fogsz, te is messze vagy még az érettségtől.
5/5 anonim válasza:
Nekem volt baratom kemikus, szoval csinalt neha lazulos esteket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!