Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit reagálnátok ha a pasitok nyalni szeretné a talpatokat és szopogatni a lábujjaitokat?
Én is erősen lábszár, lábfej, talp fétises vagyok, de csakis kizárólag tiszta értelemben, tehát ne legyen koszos. Érdekes módon, én annyira nem szopogatnám a lábujjakat, meg nagyon nem nyálaznám össze a talpat sem, inkább kézzel masszíroznám, a nyakamhoz és az arcomhoz húznám, és ilyen szárazabb csókolgatást végeznék rajtuk. Juj de imádnám, de sajnos még nem próbálhattam ki. Amúgy a csikis talpat is lehet ám kényeztetni, csak ki kell tapasztalni. Annyi a lényege, hogy aki csikis ott, annál kevesebbet vagy egyáltalán nem kell simogató mozdulatokat végrehajtani, inkább csak nyomkodni érzéssel, rácsókolni egy gyengédet, szerintem így még sokan élveznék is.
Amúgy a kérdésedre is válaszolva, nem minden nő undorodik tőle, valakinek tökre természetes, és kívánja is. Sokan nem tudják, hogy a talpak szintén termelnek feromont, mint a nemi szervek, ezért is olyan jó és kellemes meg izgató belélegezni egy tiszta talp illatát.
Ha a szerelmem ezzel jönne elô, akkor bár kicsit furcsán néznék rá, de megengedném néhányszor.
Viszont szerencsére nincs ilyen fétise, szoktunk is ezzel viccelôdni, hogy de örülünk, hogy egyikônk sem lábfétses. :D
Biztosan találsz majd ilyen lányt, kérdezô, de sajnos egy ilyen lányt sem ismertem, aki engedné az ilyesmit.
18/L
Ne letámadd. Zuhanyzás után ajánld fel (elsőnek) hogy megmasszírozod a talpát. Ha ez tetszik neki, akkor legközelebb akkor ajánld fel amikor még nem fürdött. Hogy még koszos a lába? Sebaj, hozz egy lavór vizet (ne kérdezd hogy lehet-e, hozd) és mondd, hogy akkor előbb megmosod a lábait. Szappanozd sokáig és figyeld, hogy reagál. Ha tetszik neki, masszírozd is sokáig. Kérdezd me tőle, hogyan kellemes, fáj-e, csikis-e stb.
"Véletlenül" okozz neki egy pici fájdalmat, de "ijedtedben" azonnal adj rá pár "gyógypuszit".
Stb.....
Ha idáig már eljutottál, akkor tovább is fogsz. De ne lerohand. Fokozatosság, fokozatosság, fokozatosság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!