Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Mit reagálnátok ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit reagálnátok ha a pasitok nyalni szeretné a talpatokat és szopogatni a lábujjaitokat?

Figyelt kérdés
25 éves férfi vagyok, és nagyon vágyom arra, hogy a barátnőm lábait imádhassam, de nem merek ezzel előállni, mert félek, hogy kiábrándulna belőlem.

2016. jún. 20. 23:50
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
68%
Nem tudom a baratnod mit reagalna de en egyszer reszegen elmondtam egy csajnak akivel sokat beszelgettem hat tobbet nem igazan szolt hozzam :D
2016. jún. 20. 23:54
 2/36 anonim ***** válasza:
21%
ott hagynám
2016. jún. 20. 23:58
 3/36 A kérdező kommentje:
:( jó lenne ha a nők elfogadnák, hogy a lábuk ugyanúgy izgató szexuálisan a férfiak számára mint a mellük. Nem tudom ez miért ennyire tabu...
2016. jún. 21. 00:09
 4/36 anonim ***** válasza:
84%
Lerugnam az agyrol, mert rohadt csikis a talpam...
2016. jún. 21. 00:11
 5/36 anonim ***** válasza:
93%

Én is erősen lábszár, lábfej, talp fétises vagyok, de csakis kizárólag tiszta értelemben, tehát ne legyen koszos. Érdekes módon, én annyira nem szopogatnám a lábujjakat, meg nagyon nem nyálaznám össze a talpat sem, inkább kézzel masszíroznám, a nyakamhoz és az arcomhoz húznám, és ilyen szárazabb csókolgatást végeznék rajtuk. Juj de imádnám, de sajnos még nem próbálhattam ki. Amúgy a csikis talpat is lehet ám kényeztetni, csak ki kell tapasztalni. Annyi a lényege, hogy aki csikis ott, annál kevesebbet vagy egyáltalán nem kell simogató mozdulatokat végrehajtani, inkább csak nyomkodni érzéssel, rácsókolni egy gyengédet, szerintem így még sokan élveznék is.

Amúgy a kérdésedre is válaszolva, nem minden nő undorodik tőle, valakinek tökre természetes, és kívánja is. Sokan nem tudják, hogy a talpak szintén termelnek feromont, mint a nemi szervek, ezért is olyan jó és kellemes meg izgató belélegezni egy tiszta talp illatát.

2016. jún. 21. 04:13
 6/36 anonim ***** válasza:

Ha a szerelmem ezzel jönne elô, akkor bár kicsit furcsán néznék rá, de megengedném néhányszor.

Viszont szerencsére nincs ilyen fétise, szoktunk is ezzel viccelôdni, hogy de örülünk, hogy egyikônk sem lábfétses. :D

Biztosan találsz majd ilyen lányt, kérdezô, de sajnos egy ilyen lányt sem ismertem, aki engedné az ilyesmit.

18/L

2016. jún. 21. 09:25
 7/36 anonim ***** válasza:
5-ös, mintha csak én írtam volna! :D
2016. jún. 21. 09:30
 8/36 anonim válasza:
90%
Az Én párom imádja,és engedi is... ;)
2016. jún. 21. 10:05
 9/36 anonim ***** válasza:
94%

Ne letámadd. Zuhanyzás után ajánld fel (elsőnek) hogy megmasszírozod a talpát. Ha ez tetszik neki, akkor legközelebb akkor ajánld fel amikor még nem fürdött. Hogy még koszos a lába? Sebaj, hozz egy lavór vizet (ne kérdezd hogy lehet-e, hozd) és mondd, hogy akkor előbb megmosod a lábait. Szappanozd sokáig és figyeld, hogy reagál. Ha tetszik neki, masszírozd is sokáig. Kérdezd me tőle, hogyan kellemes, fáj-e, csikis-e stb.

"Véletlenül" okozz neki egy pici fájdalmat, de "ijedtedben" azonnal adj rá pár "gyógypuszit".

Stb.....

Ha idáig már eljutottál, akkor tovább is fogsz. De ne lerohand. Fokozatosság, fokozatosság, fokozatosság!

2016. jún. 21. 10:15
 10/36 anonim ***** válasza:
Az egyik trükkje egyébként az, hogy te fejben mindent előre eltervezel, és elő is készítesz, (lavór, szappan, masszázsolaj stb) de úgy tudod előadni, mintha spontán ötlet lenne. :D
2016. jún. 21. 10:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!