Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Mit reagálnátok ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit reagálnátok ha a pasitok nyalni szeretné a talpatokat és szopogatni a lábujjaitokat?

Figyelt kérdés
25 éves férfi vagyok, és nagyon vágyom arra, hogy a barátnőm lábait imádhassam, de nem merek ezzel előállni, mert félek, hogy kiábrándulna belőlem.

2016. jún. 20. 23:50
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Te mázlista! Nekem is ilyen barátnő kell, nem olyan mint a mostani...
2016. jún. 21. 15:48
 22/36 anonim ***** válasza:
Mondtam már, meg kell nekik tanítani...
2016. jún. 21. 16:04
 23/36 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, megpróbálom. Csak amennyire eddig megismertem nem fűzök nagy reményeket a sikerhez. Egyébként siralmasnak tartom, hogy mindjárt perverznek van megbélyegezve az a férfi akinek a szexuális fantáziája túlterjed a misszionárius pózon.
2016. jún. 21. 16:24
 24/36 anonim ***** válasza:
Aztán a nők rájönnek (külön-külön) hogy amit megtanultak élvezni, az nem perverz. Perverz az, amit még nem is próbáltak...
2016. jún. 21. 16:25
 25/36 A kérdező kommentje:
Így igaz! Volt olyan csajom is akinek még az orális szexben sem volt benne, pedig az ma mar tényleg nem nevezhető különleges dolognak.
2016. jún. 21. 16:47
 26/36 anonim ***** válasza:

13-14-nek:

41 éves nő vagyok, tisztában vagyok a saját szexuális preferenciáimmal, fétiseimmel, már-már perverzióimmal. NEM IGAZ, hogy egy nő nem lehet ezzel tisztában, és a férfinak rá kell vezetni, és akkor a nő majd kapva kap rajta.

Egy férfi sem feltétlenül tudna azonosulni az én preferenciáimmal, ha nem tartozik bele az ő szexuális kultúrájába! Volt olyan partnerem, akit sehogy sem tudtam rávezetni, hogy mi a jó a nyilvános szexben (ami az én fétisem egyebek mellett).

Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy az a szerencsés, ha azonos preferenciájú partnerek kerülnek kapcsolatba, és senki nem erőlteti rá a másik félre a sajátját.

Nekem kb. 10-15 különböző fétisem van, plusz sokkal tudtam azonosulni a párom preferenciái közül is, de a lábfétistől továbbra is viszolygok. Sajnálom, ez van.

Valószínűleg azért, mert szexuálisan szubmisszív vagyok, szeretem, ha az ágyban a férfi domináns (nem agresszívan), és számomra a láb kényeztetése ellentétes ezzel a vággyal, nem tudnék férfiként tekinteni arra, aki a lábam nyalogatja, ez az én szememben a férfi alárendelődése, ami az én szexuális preferenciáimtól idegen.

2016. jún. 21. 16:57
 27/36 anonim ***** válasza:
Ja és nem tartom perverznek a lábfétist, nem azért idegenkedek tőle. Ennél JÓVAL perverzebb dolgokkal is tudok azonosulni. A férfi szubmisszivitással nem tudok azonosulni.
2016. jún. 21. 16:58
 28/36 anonim ***** válasza:
Az előttem szólók már szinte mindent elmondtak.Nekem eddig minden barátnőm megengedte, hogy a lábát simogassam és puszilgassam. Valahogy így van a történet: Először:jaj ne puszild meg! Másodszor: már nem mondja, csak gondolja. Harmadszor: ma még nem pusziltad meg a lábam! Ettől kezdve természetes, bármikor, például a munkából megérkezik, kimondottan szereti. Onnét tudom, hogy megkérdeztem tőle.Volt olyan kolléganőm, aki szintén megengedte. Ha mégis valami ellenkezés van, akkor az a teljes összhang hiánya, ami például az ágyban is jelentkezik, más tevékenység közben.Nem tartom semmilyen fétisnek, vagy mániának, hanem inkább a másik teljes elfogadásának. Szóval hajrá, a barátnő kedvében járni!
2016. jún. 21. 18:14
 29/36 anonim ***** válasza:
Bizarr, de amúgy nekem szó nélkül fogott hozzá a barátom igaz csikizett de tetszett és nagyon szexi volt ahogy láttam mennyire elvezi
2016. jún. 21. 18:21
 30/36 anonim ***** válasza:
91%

/Eljutott a topik'30-válaszig ami ugye mindent elmond.../

A téma elsősorban nem könnyű,egyrészt mert a női láb bálványozása is megkapta ezt az elcsépelt "fétis" kategóriát.

Másrészt a nők nagy része azonnal asszociál -egy lelkiekben sérült,illetve veszélyesen perverz vágyakkal ellátott "nyomorék".-Emellett vizuálisan' ronda,kopasz ,vézna ,alantas ,úgy nevezett "csicska" lényre.

Eszükbe sem jut,hogy egy széles vállú jóképű férfinek is örömet okozhat kedvese ezen testrészének kényeztetése.

Tehát beszéljünk a férfiről...és szeretett nője lábairól...

- Kisvárosokban és vidéken bevett lakodalmi szórakoztatásnak "poénnak" számított,

hogy a vőlegény (újdonsült férj)- pezsgőt igyon imádott arája topánkájából.

-Jelezve odaadását,rajongását...

Bátrabbak még az új'asszonyka lábára is locsoltak a nedűből és megcsókolták lábfejét,bokáját.

( Az ara + a násznép nagy örömére.)

Ez ma sincs másként,ha egy szerelmes férfi,nyakához,arccsontjához emeli lábaim,ez pontosan a bizalom,tisztelet,rajongás és odaadás jele.

5-ös válaszoló okosan körül írta milyen kifinomult intimitás folyhat férfi és nő között.

Személy szerint nagyon izgató gesztusnak tartom ezt egy férfi részéről,kreatív keretek között izgatónak-sőt az én lábujjaimat ki is lakkozhatja akár:)

-Szokásom is pl: filmnézés közben páromra pakolni virgácsaimat.

Komolyan nem értem a fiatal nők nagy százalékát...,hogy

buli,nyaralás stb alkalmakor ismerkedés után hip-hopp rábuknak az aktuális férfi ágyékára...

-sokszor úgy,hogy az illető neve sem dereng igazán...

De ha a férfi a nő lábait kéri intim kényeztetésre azon megdöbbennek,perverziónak gondolják.

Számomra ez az igazán NEM NORMÁLIS!

9-10-es Mr felvázolta a taníthatóságot és fokozatosságot,

hogy majd megtanítva a csajok hajlandóságot majd szépséget érezzenek az intimitás eme formája iránt.

Igen ez egyeseknél járható út lehet- bár ugye egy éjszakásnál semmiképp!- mert az tuti,hogy ott véglegesen egyéjszakás is marad a dolog:)

Az a helyzet,hogy a mai felgyorsult és éhes világban az emberek,nők és férfiak nincsenek SZERETVE!

/-Na most az érzelmekre érzékeny egyének rögvest vegyenek be egy Daedalon tablettát vagy valami fokozott nyálképződés elleni szert!/ :)

Tehát belemennek,szexkapcsolatba,párkapcsolatba úgy ,hogy különösebb érzelmet nem éreznek csak ugye ez akadt,ez jutott...

Pont ezért falakat,gátakat húznak maguk köré,hogy még csak véletlen se engedjenek senkit a lelkükhöz közel

(a nyers élvezet is élvezet formán...)- közben meg belül cefetül megdöglenek,hogy "-basszus nem vagyok szeretve".

Egyébként a szeretet,szeretetre vágyás és szerethetőség is tanulható.

A témához visszatérve egy érzelemgazdag nő sokkal nyitottabb a szexuális változatosságokra ,érdekességekre netalán furcsaságokra mint egy elvagyok' típus.

Persze ezt egy szeretni tudó férfi tudja módfelett kihozni belőle!

Magabiztos és domináns nőként(ami nem keverendő az önteltséggel)én azt ajánlom a pároknak,hogy ismerjék meg egymást,ne féljenek kitárulkozni,persze fokozatokkal és szeressenek.

Legyenek határozottak és őszinték testi vágyaikkal kapcsolatban.

Mr- még meg említette,hogy a lányok később jutnak el "szexuális öntudatukig"...

Ezt a véleményt nem osztom,személy szerint kerek 6-évesen

ki körvonalazódott bennem,milyen típusú akkor kisfiúkra vágyom.-De ez egy másik történet....

# 24-es Mr.Fox!

Köszönöm a privátot,-egy élmény volt a topikba' írni.

Sajnos privátban már nem válaszolok,ahogy ígértem...és én mindig megtartom az adott szavam.

De talán még a felületen összefutunk,ki tudja.

Minden jót Mr!

2016. jún. 22. 20:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!