Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit reagálnátok ha a pasitok nyalni szeretné a talpatokat és szopogatni a lábujjaitokat?
13-14-nek:
41 éves nő vagyok, tisztában vagyok a saját szexuális preferenciáimmal, fétiseimmel, már-már perverzióimmal. NEM IGAZ, hogy egy nő nem lehet ezzel tisztában, és a férfinak rá kell vezetni, és akkor a nő majd kapva kap rajta.
Egy férfi sem feltétlenül tudna azonosulni az én preferenciáimmal, ha nem tartozik bele az ő szexuális kultúrájába! Volt olyan partnerem, akit sehogy sem tudtam rávezetni, hogy mi a jó a nyilvános szexben (ami az én fétisem egyebek mellett).
Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy az a szerencsés, ha azonos preferenciájú partnerek kerülnek kapcsolatba, és senki nem erőlteti rá a másik félre a sajátját.
Nekem kb. 10-15 különböző fétisem van, plusz sokkal tudtam azonosulni a párom preferenciái közül is, de a lábfétistől továbbra is viszolygok. Sajnálom, ez van.
Valószínűleg azért, mert szexuálisan szubmisszív vagyok, szeretem, ha az ágyban a férfi domináns (nem agresszívan), és számomra a láb kényeztetése ellentétes ezzel a vággyal, nem tudnék férfiként tekinteni arra, aki a lábam nyalogatja, ez az én szememben a férfi alárendelődése, ami az én szexuális preferenciáimtól idegen.
/Eljutott a topik'30-válaszig ami ugye mindent elmond.../
A téma elsősorban nem könnyű,egyrészt mert a női láb bálványozása is megkapta ezt az elcsépelt "fétis" kategóriát.
Másrészt a nők nagy része azonnal asszociál -egy lelkiekben sérült,illetve veszélyesen perverz vágyakkal ellátott "nyomorék".-Emellett vizuálisan' ronda,kopasz ,vézna ,alantas ,úgy nevezett "csicska" lényre.
Eszükbe sem jut,hogy egy széles vállú jóképű férfinek is örömet okozhat kedvese ezen testrészének kényeztetése.
Tehát beszéljünk a férfiről...és szeretett nője lábairól...
- Kisvárosokban és vidéken bevett lakodalmi szórakoztatásnak "poénnak" számított,
hogy a vőlegény (újdonsült férj)- pezsgőt igyon imádott arája topánkájából.
-Jelezve odaadását,rajongását...
Bátrabbak még az új'asszonyka lábára is locsoltak a nedűből és megcsókolták lábfejét,bokáját.
( Az ara + a násznép nagy örömére.)
Ez ma sincs másként,ha egy szerelmes férfi,nyakához,arccsontjához emeli lábaim,ez pontosan a bizalom,tisztelet,rajongás és odaadás jele.
5-ös válaszoló okosan körül írta milyen kifinomult intimitás folyhat férfi és nő között.
Személy szerint nagyon izgató gesztusnak tartom ezt egy férfi részéről,kreatív keretek között izgatónak-sőt az én lábujjaimat ki is lakkozhatja akár:)
-Szokásom is pl: filmnézés közben páromra pakolni virgácsaimat.
Komolyan nem értem a fiatal nők nagy százalékát...,hogy
buli,nyaralás stb alkalmakor ismerkedés után hip-hopp rábuknak az aktuális férfi ágyékára...
-sokszor úgy,hogy az illető neve sem dereng igazán...
De ha a férfi a nő lábait kéri intim kényeztetésre azon megdöbbennek,perverziónak gondolják.
Számomra ez az igazán NEM NORMÁLIS!
9-10-es Mr felvázolta a taníthatóságot és fokozatosságot,
hogy majd megtanítva a csajok hajlandóságot majd szépséget érezzenek az intimitás eme formája iránt.
Igen ez egyeseknél járható út lehet- bár ugye egy éjszakásnál semmiképp!- mert az tuti,hogy ott véglegesen egyéjszakás is marad a dolog:)
Az a helyzet,hogy a mai felgyorsult és éhes világban az emberek,nők és férfiak nincsenek SZERETVE!
/-Na most az érzelmekre érzékeny egyének rögvest vegyenek be egy Daedalon tablettát vagy valami fokozott nyálképződés elleni szert!/ :)
Tehát belemennek,szexkapcsolatba,párkapcsolatba úgy ,hogy különösebb érzelmet nem éreznek csak ugye ez akadt,ez jutott...
Pont ezért falakat,gátakat húznak maguk köré,hogy még csak véletlen se engedjenek senkit a lelkükhöz közel
(a nyers élvezet is élvezet formán...)- közben meg belül cefetül megdöglenek,hogy "-basszus nem vagyok szeretve".
Egyébként a szeretet,szeretetre vágyás és szerethetőség is tanulható.
A témához visszatérve egy érzelemgazdag nő sokkal nyitottabb a szexuális változatosságokra ,érdekességekre netalán furcsaságokra mint egy elvagyok' típus.
Persze ezt egy szeretni tudó férfi tudja módfelett kihozni belőle!
Magabiztos és domináns nőként(ami nem keverendő az önteltséggel)én azt ajánlom a pároknak,hogy ismerjék meg egymást,ne féljenek kitárulkozni,persze fokozatokkal és szeressenek.
Legyenek határozottak és őszinték testi vágyaikkal kapcsolatban.
Mr- még meg említette,hogy a lányok később jutnak el "szexuális öntudatukig"...
Ezt a véleményt nem osztom,személy szerint kerek 6-évesen
ki körvonalazódott bennem,milyen típusú akkor kisfiúkra vágyom.-De ez egy másik történet....
# 24-es Mr.Fox!
Köszönöm a privátot,-egy élmény volt a topikba' írni.
Sajnos privátban már nem válaszolok,ahogy ígértem...és én mindig megtartom az adott szavam.
De talán még a felületen összefutunk,ki tudja.
Minden jót Mr!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!