Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk hogy reagálnátok ha ez történne szex közben?
Szomorú lennék.
De ha a csajom húga jönne be, akkor partyba vágnám őt is.
"Takarodj ki, de k**va gyorsan!"
Aztán ha nem megy, akkor felállok, közben magamra veszek valamit és felkapok egy faágat (papagáj tartóként szép kis gyűjteményem van, de ne ilyen kis botokat képzeljetek el, mert vannak durva darabok is) és elindulok felé. Ha nem fut elég gyorsan, akkor kicsit meglegyintem. (Ez a mi kapcsolatunkba simán belefér, szoktunk bunyózni is.)
De amúgy ilyen nem történhetne, van pár száz kilométer köztem és az öcsém között. :D
21/L
Hát mivel nagy házban lakunk, és a bátyám szobája távolabb van az enyémtől, meg amúgy is ha az én ágyamon megy a harc, akkor mindig bezárom az ajtót, ha az a valószerűtlen eset állna fent, hogy be akarna jönni.
Én mindig zárt ajtók mögött csinálom a párommal. :)
UI: Hatos, én is szoktam birkózni a bátyámmal. Bár én 53 kg vagyok, ő meg 95 :D és nem papagájt tartok hanem madárpókot, így nekem ilyen hosszúkás agyag üregekből van gyűjteményem, ha esetleg suhintani kéne
24/l
16 évesen állva vertem a szobámba az akkori csajomat úgy pucsitott mint még soha senki mikor anyám benyitott elsápadt becsukta az ajtót
Nem voltam szívbajos aznap este vacsoránál mondtam neki muter büszke vagy rám hogy így megdgutam a riban.cot?
SOHA ismtétlem SOHA nem jött be a szobámba csak úgy ha kopogott és én kinyitottam az ajtót ha nem nyitottam ki az ajtót ott ált 5-10 percig és lement hiába mondtam neki bejöhetsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!