Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti hogy reagálnátok ha a barátnőtöknek hüvelygombája lenne?
volt ilyen
és igen :vele együtt szedtem a bogyót
vittem dokihoz
és türelmes ,megértő voltam
te mit gondoltál,mit kellene tenni???
Csak normális válaszokat várok, köszi!
2es: én is megértő vagyok úgy gondolom de nem értem miért nem tud kigyógyulni belőle ha normálisan csinál mindent én is használom a krémet de ez egy idő után fárasztó kezd lenni meg a folytonos hiszti emiatt meg alapból nem valami guszta odalent sem hiába fürdik előtte ott a szag meg az a túrós váladék :S
Szeretem a barátnőmet de ez nagyon kiábrándító, és hosszútávon nem szivesen élek ezzel együtt.
talán cseréljen dokit
nekünk valami bazi zöld bogyót is kellett szedni
akármitől
egy nyilvános wc
egy nem alaposan megmosott kéz
akár a tied akár az övé
2-6 voltam
Ezert szakitasz vele? Gratulalok!
Beteg. Ahelyett, hogy tamogatnad te inkabb elhagyod.
Egyebkent eleg konnyen el szoktak kapni a nok akkor is ha nagyon igenyesek.
Egyebkent meg valtson nodokit ha meg mindig nem gyogyult ki belole.
És honnan tudjuk ha már teljesen meggyógyult, és én sem adom vissza neki? (mert nekem bár nincs tünete de kentem a krémmel, mert megkért)
Csak mert 2hétig szedett heti egy bogyót és már azthittük rendben lesz de nem.. Csak hétvégeken tudunk találkozni akkor is inkább ő erőlteti a szexet vagy nem is tudom..
Én kibírnám ha arról lenne szó hogy 1 hónap alatt meggyógyul de mi rá a garancia?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!