Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk ti hogy reagálnátok ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti hogy reagálnátok ha a barátnőtöknek hüvelygombája lenne?

Figyelt kérdés
Vagy volt-e esetleg ilyen hogy volt neki és nektek is krémet,gyógyszert kellett volna használni, mert erre kér hogy ne adjam vissza neki? Ti hogy reagálnátok ilyenre? És kevesebb mint 1éve tart a kapcsolat. A szex fájdalmas neki, az elején, de egyébként rajtam nincs tünete. Ti kiábrándulnátok? Ja és nem 1-2 hete küzdünk ezzel a problémával. hanem hónapok óta, de nekem pár hete mondta el. és hát kellemetlen nekem is, Ő többször volt nőgyógyásznál kapott szájon át szedhető gyógyszert is de nem múlt el neki.

2016. máj. 21. 21:14
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
90%

Volt hüvelygombám.. és 4 éves kapcsolatom van,amig nem gyógyúltam meg,addig nem volt köztünk szexuális kapcsolat,én használtam krémet,meg gyógyszert a barátomnak nem kellett..!

Ha ilyen miatt kiábrándulna ciki lenne,majdnem minden nőnek van!

el kell akkor menni más dokihoz is...

2016. máj. 23. 22:13
 22/36 A kérdező kommentje:

21: hol olvastad hogy igénytelenséget irtam és hogy nem tisztálkodik?? azt irtam hogy fürdés ellenére IS

"nem valami guszta odalent sem hiába fürdik előtte ott a szag meg az a túrós váladék :S " ezt írtam

De amugy szerinted a candidát ellehet mulasztani ülőfürdőkkel meg házi teákkal, képzeld el nem antibioptikumot kapott hisz az orvos is tudja hogy attól pont gombát lehet kapni

szájon áz szedhető gyogyszert kapott illetve valami kupot meg azt hiszem canesten kuppal krémmel probálkozott még

2016. máj. 23. 22:29
 23/36 anonim ***** válasza:
100%
Ha eszrevetted volna segiteni probaltam konkret gyogymodokkal (mig a tobbiek maximum szidtak hogy mekkora paraszt vagy amiert ezen gondolkozol) amikre ha rakeresel ott lesz hogy sokaknak pl a grapefruit magolaj cseppek jottek be ilyen "utolso mentsvarkent" mikor mar semmi nem hasznalt. Teafaolajas furdo ugyanez. A Vitagyn C huvelykup (nem tea, azt nem tudom hol olvastad) pedig a c vitamin tartalom miatt visszaallitja az errdeti huvelyflorat igy meglepo modon nem tud a gomba szaporodni. Ostobasag mi? :"D.
2016. máj. 24. 08:14
 24/36 anonim ***** válasza:
100%

Van aki hajlamos erre. A hüvelyflórában amúgy normálisan is lehet candida, tehát magától is vissza tud fertőződni.

Pl nekem is többször volt, de sosem tartott pár napnál tovább, akkor szokott leginkább lenni, ha más okból antibiotikumot szedek.

Az a baj, hogy ha egyszer megpusztult a normális hüvelyflóra, akkor utána könnyen vissza tudja fertőzni a gomba.

Azért ha hónapok óta tart, érdemes lenne hüvely váladék tenyésztést csinálni, illetve belgyógyász is megvizsgálhatná, hogy nincsen-e valamilyen betegség (pl cukor vagy más hormonális baj) a háttérben.

Vigyazni kell arra hogy ne használjon műszálas bugyit, viszont tisztasági betétet igen. Megéri az összes bugyit kidobni, mert a textilszálakról is visszafertőz, hiába mossák. Érdemes magasabb hőfokon mosni a fehérneműt és a törülközőket.

Van hüvelyzuhany is, nekem bevált az is, pl szex után. Szexnél különösen kell vigyázni hogy a bélflóra ne kerüljön a hüvelyhez (ehhez egy kézmozdulat is elég) illetve kerülni az orált mert a szájban is vannak bacik, mindez akadályozza a normál hüvelyflóra visszaállását és emiatt kedvez a gombának.

Szex után meg kell mosakodni.

Ja és hüvelyt ugye nem szabad sem szappannal sem tusfürdővel mosni, de a drogériák illatanyagos intim mosakodógéljei is problémásak lehetnek.

Kerülni kell a szoros, vastag nadrág használatát is.

2016. máj. 25. 19:21
 25/36 anonim ***** válasza:
57%

Velem eddig háromszor fordult elő ilyen.

Pedig én különösen odafigyelek a higiéniára.

Utána olvastam a dolgonak,és még akkor is előjöhet ez a gomba,ha túl sok cukros ételt,édességet eszik az ember.

Ha a nőnek van gombája,akkor nagy valószínűséggel a pasijának is van, oda-vissza fertőz. Ezért fontos,hogy a pasi is kenegesse magát,és a gombaölő gyógyszert sem árt neki is bevenni.

A kúra alatt pedig ne legyen szex.

Szerencsére az én barátom emiatt nem hagyott el, bár furcsállta a dolgot, de ő is kitartóan kezelte magét. Természetesen neki ez az egész hihetetlen volt,mivel a férfiaknak nincs tünetük. Meg amúgy sem érdekli ez az egész egészség,betegség téma, de legalább végig csinálta ő is. És szerencsére elmúlt ez a probléma. Már több mint egy éve nincs is ilyen bajom .

Több okból is kialakulhat a hüvely gomba, elég annyi,hogy leült egy nyilvános wc-re. Számomra megdöbbentő milyen sok nő használja úgy a nyilvános wc-ket,hogy le is ülnek rá. valamint az is,hogy se a wc előtt se a wc után nem mosnak kezet. Pedig ha megfogod a nyilvános wc-nél az ajtókat, vagy mondjuk elütt tömegközlekedésen voltál és ott a kapaszkodót, a kézen máris ott a sok fertőzés veszély. És hiába használunk wc-papírt pisilésnél is, szerintem akkor is fontos kezet mosni.

Vagy ha a férfi kényezteti a nőt esetleg az ujjaival:D ott is nagyon fontos a tiszta kéz

Szex előtt pedig fontos a zuhanyzás,mindkét fél fürödjön meg közvetlenül előtte, és utána is.

2016. máj. 25. 19:49
 26/36 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy a doki nem írt fel neki a kúra után (kúp,kenőcs,gyógyszer) valamiféle hüvelyflóra visszaállító kúpot? Fontos a regnálódás
2016. máj. 25. 19:51
 27/36 anonim ***** válasza:
88%

Volt, és lesz is. Ez nem az hibájuk, teljesen természetes, még normál higiénia mellett is előfordul - sőt, túlzott higiénia mellett szintén. Nem csinálnék belőle akkora ügyet, ez normális dolog. Mindketten kezeltetnénk magunkat, ha mindenképpen szexelni akarnánk az idő alatt, akkor megtennénk gumival.

Ha nem múlik el neki, akkor érdemes kielemezni. Antibiotikum, túlzott higiénia (mint ahogy említettem, a túl sok lenti mosakodás is felboríthatja a pH-t, és elszaporodhat ott ez-az), táplálkozási, emésztési gondok, bármi lehet. Érdemes utána járni. Nőgyógyásznak említeni, hogy nem múlik, új gyógymódot kipróbálni.

Egyébként lehet, hogy tényleg te fertőzöd folyamatosan vissza, szóval neked is ajánlom a kezelést. Lehet, hogy majd jelentkeznek a tünetei.

2016. jún. 6. 19:24
 28/36 anonim ***** válasza:
0%

Azt birom, hogy szinte semmi empatia nem szorult itt a viszketo leanykorusba!

Itt egy fiu, aki nem lepett le a nojetol. Csak annyit varna el, hogy vegre ez elmuljon. Bevallja, hogy megviseli. Erre ti turo tamogatast nem adtok neki.

"Mi van?? Nem vagy eleg ferfi? Csak a dugas kell? Ez szinte termeszetes egy nonel! Ha nem folyik belole genny, akkor nem is valodi no!"

Aztan megy a csodalkozas, hogy Magyarorszagon ennyi ferfi lesz ongyilkos. Nemzetkozi trend egyebkent. De gondolom mindig a nok az aldozatok mindenben.

En elvarom, hogy egeszsegesen lepjek be es ki egy kapcsolatbol is. Lehet hurrogni! Hozzatennem, hogy hamarosan hazasodunk az asszonnyal. Erre elmentem vert vetetnim mert szerettem volna a vercsoportom tudni. Akkor mar megcsinaltattam egy par vizsgalatot is. Tokeletesen egeszseges vagyok. Ezt elvarom az asszonytol is.

O egyszer elkapott egy hugyuti fertozest egy mocskos helyen, mikor leult pisilni. Fajt mindene, de kigyogyult belole. Mondjuk nehezen tartotta a vizeletet addig.

De gondolom vagy 20 eves a fiu, szoval nem egy eletre szolt a kapcsolat. (A lanyoknak zsigerbol mondanatok, hogy jobbat erdemel. Lesz majd mas is az eleteben.) Szerintem egy par honap utan joga van ahhoz, hogy megemlitse a dolgot.

Az a lany, amelyik nem kepes tisztan tartani magat, az ne varjon el egy olyan ferfit az eleteben aki NEM nemibeteg. Persze forditva is igaz.

2016. jún. 6. 19:27
 29/36 anonim ***** válasza:
88%

Hüvely gombája bármelik nőnek előjöhet, elég ha egy picit gyengül az immunrendszere, vagy sok cukrot eszik, nilvános wc-n leül vagy nem ül le, de elfelejt előtte kezet mosni, vagy ha olyan anyagú bugyit hord,ami nem pamut.

Nem kell egyből igénytelennek beállítani akinek hüvelygombája van. Nagyon gyerekes viselkedés.

Valakinek nagyon nehéz meggyógyulni belőle,ha nem jön rá pontosan mi okozza.

Alap dolog,hogy ilyenkor támogassa a pasija, és ne forduljon el tőle.

Valószínűleg vissza fertőzi a férfi,mert nem kezelte ki magát becsületesen.

Egy őszinte,normális kapcsolatban kitartanak egymás mellett a párok, támogatják a másikat.

Ha egy férfival fordul elő probléma, a nőnek eszébe se jutna emiatt szakítania. A nők gondoskodóak, még el is kisérik a párjukat dokihoz.

felesleges a nőket támadni folyamatosan,most is egyből jö n az egyi válaszoló,hogy jaj szegény depreszziós férfiak.Nem is értem,hogy jön ide.

2016. jún. 7. 10:15
 30/36 anonim ***** válasza:
82%

#28, kíváncsi vagyok, hogy te lennél-e az, aki egy másik kérdésre válaszolt, vagyis hozzászólt. Merthogy a kérdésre nem válaszolt, csak előadta a szívfájdalmát a nőkkel kapcsolatban, és, hogy mennyire sajnálni kell a férfiakat.

Ettől eltérve gyerekesen beszélsz. Az a nő, aki ennyi miatt otthagyná a barátját, az más miatt is otthagyná. Nem is értem, hogy jöttek ide a férfiak sérelmei. Amúgy megértem, hogy elvárod az egészséget, de pont az ilyenek miatt viszik néha a nők túlzásba a tisztálkodást, ami ki gondolná, szintén problémákat okoz, mert a mindenféle mosakodószerek (ahogy fentebb írtam) felborítják a hüvely természetes pH-ját, ezáltal kedvező környezet alakul ki a baktériumoknak és gombáknak. De, ahogy az előttem szóló is leírta, rengeteg más oka is lehet. A volt barátnőm emésztési gondok miatt nem tudott kilábalni belőle - na, ebben hol az igényesség hiánya? Kíváncsi leszek, mit fogsz szólni, amikor a feleséged kap el gombát, mert szinte biztosan meg tudom mondani, hogy el fog még kapni, bármilyen igényes is.

#27 voltam.

2016. jún. 7. 16:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!