Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek mennyire jelent gondot, ha a barátnőtöknek néha borostás a puncija, hónalja?
Az én barátomat sem érdekli, akkor sem ha már nagyon szőrös. Szerintem egy több hónapja/éve tartó kapcsolatban egy érett férfi nem várhatja el, hogy a barátnője folyamatosan teljesen szőrtelen legyen mindenhol. És nem, nem vagyok igénytelen.
Persze más pár hetes, vagy alkalmi kapcsolatnál.
A tapasztalataim alapján vagy hagyd, hogy kicsit megnőjön a szőr a puncidon, vagy gyantáztasd. Miért? Mert szex közben nagyon ki tudod dörzsölni a srácot a borostás puncival. Persze pár nap alatt megnő annyira, hogy ne legyen zavaró, nehogy nekem emiatt ne feküdj le vele! :D Csak ez lehet kellemetlen. Amúgy engem sem zavar a szőrös punci, sőt!
A hónaljról nem tudok nyilatkozni, nekem borotváltan tetszik, bár nem hiszem, hogy emiatt akadnék ki. :)
23/f
Az én exem csak akkor nyúlt hozzám, ha teljesen sima volt a puncim. Így választhattam, vagy minden nap átmentem rajta a borotvával, vagy nem volt szex (hozzáteszem, nyalni kb kéthavonta egyszer nyalt...).
Attól függetlenül, hogy én is jobban szeretem, ha sima a puncim, nem szőrtelenítek minden nap, csak hetente egyszer-kétszer... A mostani párom teljesen meg van vele elégedve, és már 1,5 éve így imádja... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!