Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Hogyan viselnétek, ha a barátnőtöknek az volna a szokása, hogy napközben feldugja magának a középső ujját, aztán arra kér titeket, hogy tövig bekapva nyaljátok le neki?
Figyelt kérdés
Ez napjában 4-5 alkalommal is szexen kívül csak úgy spontán jelleggel akár evés előtt is.
Tetszene nektek vagy inkább már undort váltana ki belőletek?
2016. febr. 20. 18:57
1/8 A kérdező kommentje:
Természetesen a puncijába dugja fel az ujját! :D
2016. febr. 20. 18:58
2/8 anonim válasza:
Nem undorodnék semmiképp. De ha napi többször is, lehet megunnám...
3/8 anonim válasza:
Izgi lenne :) felőlem a fenekébe is feldughatja :)
4/8 anonim válasza:
ahhhh ez kegyetlenül hangzik... biztos lenne alkalom amikor nem bírnám ki és "falhoz vágnám" szétnyalnám.... ;)
24/f
5/8 anonim válasza:
ha pedig nem így tennék, akkor elégedett fejjel mindig adnék neki egy csókot és egy "köszönöm"öt ;)
6/8 Igen, én vagyok! :) válasza:
Sajátos kézcsók.:D
7/8 anonim válasza:
Nagyon tetszene!
Naponta nem kell 4-5.....mert akkor elveszne a spontaneitása és a varázsa.....legyen kevesebbszer,de érjen váratlanul!
8/8 anonim válasza:
Alacsony az ingerküszöböm, szóval az első alkalommal még meglepődnék a másodiknál már szexelnénk ha lenne lehetőségünk rá, a harmadiknál meg már akkor észrevenném amikor elkezdi, és én folytatnám neki az ő kezével...
Kreativitásért nekem sem kell messze menni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!