Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, férfiak nektek a dákótok mennyire szőrös? Nagyon szőrös, borostás, borotvált?
Figyelt kérdés
Csak kiváncsi vagyok manapság férfitársaink hogy szeretik. Nekem egyébként szőrös, néha borostás. 23/F
Irjátok azt is hogy hány évesek vagytok.
Aki akar/tud küldhet képet is :-)
(Félreértés neesék, nemvagyok meleg! csak
kiváncsi)
2015. dec. 30. 18:26
1/19 anonim válasza:
A farkam nem szőrös, csak körülötte, rövid, formára igazitott. 17 cm hosszu 4 cm vastag
2/19 anonim válasza:
Csak azt tudnám,hogy aki válaszol miért írja oda a méretét? (ez itt a reklám helye??)
3/19 Igen, én vagyok! :) válasza:
A kíváncsi heteroját neki xDDD
5/19 A kérdező kommentje:
Aki akar irhat méretet is, és képet is küldhet!
Itt mindent szabad!!
De csak normális férfiak kommentjeit várom!
2015. dec. 30. 18:47
6/19 anonim válasza:
Zacsi borotvált, többi rész rövidre vágva.
Képet küldök, ha te is.
23/F
8/19 anonim válasza:
én épp ma reggel vágtam le nagyon rövidre kifejezetten testszőrnyiroval. de előtte egy évig természetes volt. kicsit fura érzés is most.
9/19 anonim válasza:
még sose nyirtam nekem bundás 19f
10/19 anonim válasza:
Én rendszeresen borotválom, mert amikor szőrös volt az elég kényelmetlen és idegesítő is volt. így jobban is tetszik :P
20/5
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!