Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti hogy reagálnátok ha a barátnőtöknek hüvelygombája lenne?
És ez még csak gomba. ** Mi lenne, ha mittudomén... pikkelysömöre lenne, ami nem is gyógyítható? Leütnéd furkós bottal, hogy hogy lehet ilyen redva?
Majd ha neked lesz gombás a farkad és kidob a csajod, azt hiszem, jobban át fogod érezni a helyzetet.
Brutális, hogy milyen emberek vannak, de most komolyan.
Ha meg csak a kúrásért vagy vele, akkor ne nevezd magad a barátjának.
11es miért talán neked is ilyened van? :D
Ha azért lennék vele kidobtam volna amint ezt megtudtam, nem még hetekig kenem magam vigasztalgatom de látszik nő vagy, ne is akard megérteni a mi helyzetünket ugyanis ti mindig magatokkal vagytok elfoglalva.
És hidd el ez a "kis dolognak" látszó betegség is tönkretehet egy kapcsolatot, hisz fentebb írtam nem csak a szexel van baj hanem kettőnkel is mert ez rányomja a bélyeget és egy idő után szerinted melyik férfinak va kedve ezzel bohóckodni?
Nem célom nemibeteg gondozóba járkálással tölteni a szabadidőmet.
Nem valo neked meg kapcsolat ha annyi empatiad sincs, hogy kitarts valaki mellett ha beteg.
25F
Huhhh... részben megértelek.
Nálunk is az volt a baj, hogy fájt az elején, nagyon. Kb 1-2 hónapig próbálkoztunk, jó mondjuk mi is csak hétvégente, azért is húzódott a dolog és azt hittem jobb lesz. Ezalatt végig hallgattam, hogy miért nem megyek már el orvoshoz. De én azt hittem szűk vagyok, mivel ő az első még, és amiatt fáj...
Na lényeg a lényeg, el is kísért engem a dokihoz, mielőtt bementem is biztosított róla, hogy bármi van mellettem van! És egy kis gyulladást állapított meg az orvos, más semmi bajt nem. Én "csak" kúpot kaptam rá, pár napra, szóval nem volt durva a helyzet. De a barátom nagyon jófej volt, minden nap eljött hozzám, és ő tette fel nekem, mert ha hiszed ha nem, viccesnek találta ezt a kúp dolgot, pedig nem tini már. Aztán így aludtunk összebújva utána. Nagyon sokat jelentett nekem az, hogy jött velem a dokihoz, és a "kezelés" alatt is végig segített, mellettem volt. Pedig ez tényleg egy kis dolog volt, de jókat nevettünk és túlléptünk ezen, azóta szuperjó minden. Írhatom hogy közelebb is hozott minket egymáshoz.
Nem lehet hogy a krémet nem megfelelően használja/használjátok? Érdekes hogy ennyire nem gyógyul ki! Orvosváltás vagy más módszer pl ez a kúpos dolog?
Ha szereted támogasd, mint itt írták is többen, egyetértek velük. A barátnődet is biztosan nagyon zavarja a helyzet.
Én felugranék,vennék egy repülőjegyet és elköltöznék Alaszkába.
Mi mást tehetnék? :(
Utolso!:D
gondolkoztam rajta.
adok még egy hónapot a dolognak, aztán meglátjuk igazábol nem szeretnék egy ilyen kapcsolatban lenni még ha szeretem akkor se.
Utolso!
Azért nem mondanám igénytelennek. És mit csináljon ha az orvos által felírt gyogyszer nem vált be?! vénynélküli szerekkel is probálkozott, mert nyilván érdekli hogy meggyógyuljon. De sokan azt irják ne kisérletezzen otthon inkább menjen orvoshoz.
De amugy attol hogy neked könnyen ment a gyogyulás nem mindenki egyforma, neki valoszinűleg masszivvabb gomba és nem kellene irkodni mindenfélét ha nem tudsz semmiről.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!