Ha egy idegen rátok írna facebookon váratlanul, hogy a településetekről kérdezni szeretne valamit, mit reagálnátok?
Ismeretlen nem tud rád írni, ehhez előszörismerősnek kellene jelölni.
Ha már bejelölted ismerősnek, akkor már nem ismeretlen, így lényegtelen a kérdés.
Ismeretlennek is lehet írni! :)
Ha normális stílusban írna, és nem egy kisregényt, és nem zaklatna naponta 20 kérdéssel, akkor válaszolnék neki.
Én is szívesen válaszolnék neki ha nem rólam kérdezz.
Az valóban lehetséges,hogy ide akar költözni vagy csak városnézésre jön aztán egy neki szimpatikus embernek írt.
Nem tudom jó példa-e,de pl én sok csoportban benne vagyok,főleg kutyásokba.Aztán onnan írt rám egy ismeretlen és a kutyám fajtájáról kérdezett,meg nevelésről stb stb.
Szívesen válaszoltam neki,amire csak tudtam.Nem is nagyon zaklatott mint a számára fontos kérdésekre várt választ.
Semmilyen ismerkedési jelleggel nem írt.
Szóval ha a településről is így ír vki,hogy mondjam meg milyen a közlekedés,milyen szórakozóhelyek vannak,milyen üzletek vagy csak milyen a környék nagyon szívesen válaszolok miért ne? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!