Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálnátok, ha férjetek autójában, a kesztyűtartóban óvszert találnátok?
Ráhúznám a fejemre és fújtatnék, míg le nem röpül.
32/f
Hmm..
Azt mondanám, hogy a mi módszerünk átmenetileg nem jó, nincs e nála egy gumi vagy akár az anált is kipróbálhatnánk, csak gumi kellene hozzá és szabad a bejárás számára:)
Előtte persze mindenhonnan eltüntetném a gumit a lakásból. Ha lazán mondja, hogy van a kocsiban, mert mittudomén mikor vette, akkor boldogság, ha azt mondja nincs neki, na akkor kiakadnék..Szerintem azért van a kocsiban, mert útszélik pippantják le néha.
Szóval, ha azt mondja nincs neki, vágd fel a gumi papírját, nyomd tele csillámporral, ragaszd vissza, és figyeld a jeleket.
Nagyon nehéz eltüntetni a csillámot, rajtam már egy hete itt van, pedig órákig áztatom magam minden nap(nem vettem észre a fürdősóban).
Tuti lebukás, hisz kinyitotta, nem csak tárolta.
Én, mit férj háborodnék fel, mit keres az én autómban?
Én sem keresgélek az ő autójában.
Különben meg horgászathoz kell felfújva, mint jelzőbója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!