Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy reagálnátok erre a hírre?
A férjed miért lepődött meg ennyire?
Mivel közös gyereketek is született nem szabad emiatt felrúgni a házasságot, át kell beszélni, tisztázni kell és kérdd,hogy a jövőben avasson be mindenbe, ne maradjanak ilyen titok az életében.
Ha lemondó nyilatkozatot kell aláírnia tudott a gyerekről, a nevén van.Akkor pedig érdemes átgondolni a lemondást, ezzel lehetőséget adva a gyerekének arra,hogy egy teljes családban nőjön fel, mert gondolom az anyukának van párja aki szívesen örökbe fogadná.
Nekem nem világos, hogy a hölgy miért neked írt? Írhatott volna a férjednek, hiszen a lemondást neki kell intéznie.
Persze esetedben szerencsés, hogy kiderült a dolog, de valahol én azt érzem, sunyítás van a háttérben. Kb. mint amikor a szerető borítani akarja a dolgot - bár nyilván itt nem erről van szó. Esetleg féltékeny volt rád a hölgy? De miért, ha nem kell neki a férjed? Érdekes a sztori mindenképp.
Miért döbbent meg ennyire a férjed? Azon, hogy kiderült, vagy egyében? Magyarázkodott valamit?
Alapvetően én is rávágnám, hogy tedd ki, mert pofátlanul eljátszotta a bizalmadat, de ez ennél azért bonyolultabb. Én meghallgatnám az ő sztoriját is, és utána döntenék. A bizalom mindenképpen elveszett, de itt azért sok minden forog kockán.
A férjem mindenhonnan tiltotta a hölgyet, hogy ne tudja utolérni, ezért írt nekem. A beszélgetésből egyértelműen kiderült, tervezett gyermek volt és hogy még a várandóság alatt mentek szét, így a gyermek nem kapta meg a férjem nevét. Nincs a hölgynek semmi baja velem és nekem sem vele.
Az fáj a legjobban, hogy a férjem becsapott. Nem tud felhozni a mentségére semmit, mert egyértelműen minden le van írva, feketén-fehéren!
Nem könnyű helyzet.
Az biztos, hogy nálam ilyenkor jön az, hogy egy-két üveg bor mellett szépen elbeszélgetünk, mert az ittas ember mindig igazat mond.
Végül is az előtt történt, hogy veled összejött. Még azt se merném állítani, hogy ok nélküli volt a szakítás, de akkor is nehéz magyarázatot találni arra, hogy a terhes párját (főleg ha tervezett a baba) hogy hagyhatta el a férjed.
Tehát egyrészt ez a múlt.
Másrészt titkolózott, hazudott, és a jövőre nem sok jót sejtet, hogy egy családot már ilyen könnyen képes volt kitörölni az életéből.
Nem vágom rá, hogy én a helyedben beadnám a válást.
De az biztos, hogy nem onnan folyatnánk, ahol tegnap abbahagytuk, és lenne még egy pár nagy beszélgetés is.
He?? Mostani férjed? Hány férjet tervezel?
2015 szept.ismerted meg,tehát alig féléves kapcsolatba teherbe estél...
A másik gyerek,akkor 2016 márc.körül született,vagyis 2015 júni-júli körül esett teherbe a csaj.
Miféle gyerektervezés az,ha az apa a megcsinálás után 2 hónappal már új nővel fut...akit szintén teherbe vág félév alatt.
Ennyi idő nem elég a másik megismerésére! Az már más kérdés,hogy 2 db gyermek legyártására viszont igen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!