Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párterápián a férj kutyákhoz hasonlítja a szexuális életeteket, hogy reagálnátok, mit éreznétek?
Párterápián a a kérdésre, hogy mi lehet az oka, hogy soha nem kezdeményez, a férjem ezt felelte: A fiú kutyák is csak akkor mennek a kutya után, ha egyértelmű jelek vannak..."
Én NŐ vagyok, nem kutya...:(
Arra utalt egyébként ezzel, hogy nem csábítom, nem kedveskedem, nem puszilgatom, mert már belefáradtam a kezdeményezésbe a 15 év alatt. csak nekem durva ez a hasonlat? Engem borzalmasan felkavart. A kutyák lehet, de mi emberek vagyunk, ahol van megbecsülés, szeretet, empátia, beszéd, stb. stb.
Nem akadnék ki ezen a kutyás hasonlaton, nyilván nem arra gondoltok, hogy kutyák vagy állatok vagytok. Inkább elgondolkoznék azon, amit ezzel akart mondani. Vagyis hogy valóban igaz-e, hogy nem kedveskedem, nem szeretgetem.
Egyébként mi a probléma?
Ha próbálkozol, akkor elutasít? Vagy ő próbálkozik és te utasítod el?
Hát akkor megadtad a választ magadnak is. Nyilván a fogalmazásának az erőssége az ő lelkiállapotáról is gondolkodik, hiszen ő sem élvezi a helyzetet, elkeseredett. Ahogy te is.
Sok sikert a terápiához.
AZ már jó kezdet, hogy a férjed hajlandó párterápián részt venni.
Első körben elmondja azokat, amiket érzett. Ez egy kiindulási alap. A terápia nem 1 alkalom. Kis türelem, és biztos lesz eredménye, ha mindketten akarjátok. Te nyilván akarod, valószínűleg a férjed is, mert részt vesz benn. SOk sikert kívánok Nektek!
Valószínüleg csak egy jól érzékelhető hasonlatot próbált mondani. Minden esetre, az, hogy méltetlannak érzed, szintén egy olyan dolog, aminek a miértjét meg kellene beszélnetek a terépián.
Egyébként, ha belegondolsz, az átfordításodban szintén helyet kaphat a szeretet, empátia, testbeszéd, hiszen azok is jelzések, amelyek nélkül szintén nehéz szexelni, vagy bármilyen formában egymás felé közeledni. A férfiaknak különösen fontos, hogy a nők felnézzenek rájuk, ettől (is) érzik magukat férfinak. Ha férfinak érzik magukat, férfiként is viselkednek. (Ugyanez nyílván fordítva is igaz!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!