Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Miért vesztek el olyan nőket akik hisztiznek, csalnak benneteket, lusták, lenéznek benneteket? Mire jó ez nektek?
Hát ja, meg sok olyan eset van, mikor a ri bancokat szinte azonnal elveszik, és tűrnek neki, mert imádják. Aki meg kiteszi a szívét a párjáért, az meg várjon éveket, mire a drága végre összeszedi magát, és megkéri a kezét... Ki érti ezt???
A sok okosnak meg előre írom, NEM általánosítottam, ott van az elején, hogy SOK ESETBEN.
Szerintem is arról van szó, hogy van az a férfitípus, akinek kell, hogy uralkodjanak rajta, mert egyedül életképtelen. Az esetek többségében ez abból ered, hogy az anyjuk is uralkodó természetű, mindig megmondta nekik, hogy mit csináljanak, ezért képtelenek önállóan gondolkodni. Egyszerűen könnyebb nekik, ha olyan nőt vesznek el, akik szintén uralkodó típusúak, mert akkor továbbra is irányítva lesznek, és ez így kényelmes nekik. Mulyák, teszetoszák, akiket mindig elnyomnak, de igazából erre van szükségük, nem is érzik jól magukat egy olyan kapcsolatban, ahol van szavazati joguk, mert az felelősséggel is jár.
Nem a pasikat akarom szidni, nőben is megvan ez a típus, azok szoktak ide olyan kérdéseket kiírogatni, hogy "a férjem nem ad pénzt/nem engedi, hogy barátaim legyenek/nem engedi, hogy dolgozzak/nem engedi, hogy fessem magam/nem engedi, hogy egyedül elmenjek otthonról/a képembe vágja, hogy eltart" stb, a sort a végtelenségig lehetne folytatni. Ezek az "áldozatok" panaszkodnak, de valójából jó így nekik, mert ha nem lenne jó, már borították volna a bilit. És jellemzően, ha az egyik ilyen kapcsolat véget ér, egy ugyanilyen férfit/nőt szednek össze utána is. Az ilyenen nem lehet segíteni, kár próbálkozni.
Én is azt látom a környezetemben, hogy a sárkányos nők kellenek, a szolíd kedves, szerető, hűséges nők meg nem. Kinézettől függetlenül.
Nálam is ez volt: azt, akit tiszta szívemből szerettem annak nem kellettem, akinek hazudtam, ott vertem át, ahol tudtam, az meg oda-vissza volt értem.Persze azért tudtam átverni, mert nem szerettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!