Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan reagálnátok, ha férjete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagálnátok, ha férjetek autójában, a kesztyűtartóban óvszert találnátok?

Figyelt kérdés
(Hogy ha ti más módon védekeztek)

2019. febr. 8. 16:06
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

"Én, mit férj háborodnék fel, mit keres az én autómban?"

Furcsa kapcsolatotok lehet. Ahány párt csak ismerek, mindenhol bevett szokás, hogy simán használják egymás autóját. Vagy csak egyiküknek van, a másik meg néha használja.

2019. febr. 8. 17:18
 12/29 anonim ***** válasza:
83%
Megdicsernem h legalabb nem hoz haza semmi nemibetegseget a durvajatol tehat legalabb ekkor gondolt ram. Aztan beadnam a valokeresetet.
2019. febr. 8. 17:20
 13/29 anonim ***** válasza:
13%

NEM VICC!!!

Nekem volt haverom, aki direkt hagyott gumit a nadrágzsebében, mikor a barátnője mosott. Mire hazaért a srác, a csaj már nem volt a lakásban és a cuccait is vitte.

Ez volt a srác célja!!!

Mellesleg ahogy itt is írta valaki horgászoknál én is láttam már, és mi, bushcraftosok is hordunk magunknál.

2019. febr. 8. 17:27
 14/29 anonim ***** válasza:
13%

ma 17:18

Nálunk, külön autó van mindenkinek a családban és még csak ki sem nyitjuk a másikét, csak ha meg kér rá. Ugyan ez van telóval, zsebbel, tárcával, táskával, fiókkal, laptoppal.

Megszólal a telóm, kiir egy női nevet én meg nem vagyok ott, akkor a párom szól, hogy mondjuk, Bea keresett. Azt nem kérdezi, még is ki az a Bea. Forditva is igy van, én sem kérdezem, ki az a Kristián, vagy bármilyen férfi nevet ir ki.

Nem biznánk egymásba, pokol lenne a kapcsolatunk.

2019. febr. 8. 17:56
 15/29 anonim ***** válasza:
9%

14.-nek.

De ehhez NORMÁLIS, ÉRETT, FELNŐTT, OKOS emberek kellenek!

Ezt a nők 99%-a nem fogja fel!

2019. febr. 8. 17:59
 16/29 anonim ***** válasza:
85%

200 ftos jelzőbólya?

5 ftért már lufit kapsz, még színes is.

2019. febr. 8. 18:18
 17/29 anonim ***** válasza:
5%
ma 17:59 Igen, ezért féltékeny, önbizalom hiányos, hisztis nőkkel nem kezdtem. Na és érezni kell mind két félnek a szeretetet, bizalmat, tiszteletet.
2019. febr. 8. 18:38
 18/29 anonim ***** válasza:
67%
ma 18:18 Figyu, a horgászat drága sport:)) Egy ócska lufival nem égetem magam:)) Minimum egy izesitett, bordás gumival tisztelem meg a halakat:) Lehet, az ize még vonzza is a halakat:))
2019. febr. 8. 18:41
 19/29 anonim ***** válasza:
91%

Nekem azt mondta a volt férj, hogy azért van ott mert reménykedett, hogy egyszer rá tud venni, hogy ott szexeljek vele, és azért gumival, hogy ne kenjük össze az autót.

Elhittem neki. Én váltam, nem harmadik miatt. 8 éve, azóta sincs senkije.

2019. febr. 8. 19:03
 20/29 anonim ***** válasza:
78%

"hogy ne kenjük össze az autót"

Ez hihető(mosolyogtam rajta:), ha valóban pedánsan rendben tartja az autóját. Amúgy nem.

Mondjuk férfiról van szó, tehát az autója biztos makulátlan, csak a lakásában van dzsuva:)

2019. febr. 8. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!