Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálnátok, ha férjetek autójában, a kesztyűtartóban óvszert találnátok?
20.-nak.
Haveromnak cumiztatás után, üléshuzatot kellett cseréltetnie a kocsiban, mert behányt a csaj.
Attól függ. Több párommal is éltem nemiéletet menstruáció ideje alatt, ilyenkor gumit használtunk. Semmi meglepő nem volt abban, hogy van nála vagy nálam.
Volt, hogy újításnak használtuk és vettünk ízes, szagos, színes, recés rücskös csodákat.
A nemiéletünk és a reakciója alapján döntenék.
Mivel nem gumival védekezünk , így csúnya bukta lenne.
Közölném hogy 10 perce van összecsomagolni és eltakarodni a hàzból. A bírósàgon talàlkozunk. Utàna ahogy el tudom intézni, beadnàm a vàlókeresetet. Ha meg merné kérdezni miért, odadobnàm neki a gumit, megmondva hol talàltam.
24. Miért szurnád ki a gumit?
-Azért hogy a szerető életét tönkre tedd, aki csak dugni akart egyet egy pasival, aki lehet nem is tudott rolad?
-Vagy a párod életét, aki ellenállhatatlanul vágyott egy újra, egy másra, más illatra, érzésre(ami nem biztos hogy teljesen elítélendő)?
-Vagy a megfogat gyerek életét akarod tönkre tenni, akit se a férjed, se a szereő nem akart?
24-es vagyok.
Nem tagadom, hogy bosszuból.
Az én férjemnek is volt szeretője és egyűtt nevettek a képembe.
És hidd el ez a legkevesebb,amit ellenm tettek.
Egy családos, tulzás nélkul 130 kilos nőröl beszélek akinek van vagy3 gyereke.
20-on évesek.
Ha ilyen igénytelen nőkre vágyik akkor legyen benne annyi gerinc és álljon elém hogy ennyi.
Ehelyett megkavarta a kakit mögöttem nehogy kiderüljön.
Hát ezért szurkálnám ki.
Legyen tehes nyugodtam a 4. el is.
Nem tudom mit szólna hozzá a férje.
Ja és nem azért igénytelen mert ilyen kövér.
Nem is ismersz, nem is kellenél nyugi.
Ha te tudnád, hogy én a férjemhez képest milyen kezdő vagyok bosszúállásban lehet, hogy meglepődnél.
Én csak kiyukasztanám, de amit ő
csinálna!!
25 éves kiscsajok miatt ököllel vert.
Jaa , nem bántottam , hozzá se szóltam.
Csak elgurult a gyógyszere. Mikor meglátta, hogy van neki palija.
Volt ennek a 18tol a 60-ig mindenki.
Már nem érdekel , ahogy lehet lelépek innen.
És akkor én szó nélkül lélépnék de ez fenyegetőzik, hogy majd meglátom hogy ki @szik velem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!