Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnátok?
Szomoru lennek, de kerdes, hogy honnan kellene tudnia? Ugy ertem, hogy vannak emberek, akik tenyleg rosszak a datumok fejben tartasaban, vagy az ido erzekeleseben, vagy a datumok esemenyekkel valo osszekapcsolasaban :D Nekem van, hogy aznap jut eszembe, hogy ma valami van, jobb esetben par nappal elotte.
Szoval szoktal ra pl utalni elotte nem sokkal, hogy hamarosan szulinapod, vagy szoba kerul-e a tema? Mi pl ki szoktuk venni egymas szulinapjat es/vagy az azt koveto napot szabadnapnak, igy egyertelmu, hogy nem felejtodik el, de nalunk eleve az a szokas, hogy ilyenkor programot szervezunk a baratainkkal kozosen. Nem egy olyan napnak van kezelve, mint pl egy nevnap, ugy konnyebb lenne nyilvan elfelejteni.
Az én férjem is folyton "elfelejti", de mikor én egyszer nem tudtam elmenni neki ajándékért mert influenzás voltam és a mosdóig alig tudtam kimenni, na azt hallgattam a következő pár veszekedésünkkor. És hozzáteszem mondtam neki hogy boldog születésnapot, csak ajándékot kapott később.
Szóval nem mindig elfelejtik, van aki ilyen, hogy magán kívül más nem érdekli. Én már megszoktam, hogy nem köszönt születésnapkor, névnapkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!