Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/58 A kérdező kommentje:
Hát hiába próbálom magam itt vígasztalni, tényleg rosszul esik, hogy elfelejtett😔tavaly azt mondta azért, mert diliház van a munkahelyén, meg is értettem, mert tényleg pörgős helyen van.De most hétfőn, kedden itthon volt szabin, azt hittem eszébejut, hogy szerdán lesz...na mindegy- nem szólok neki, majd egyszer leesik neki..Mindenkinek köszönöm a válaszokat!
Miért nem szólsz neki? Inkább csendben szenvedsz??
2023. febr. 9. 08:29
13/58 A kérdező kommentje:
Nem szólok neki, mert tavaly, mikor megjegyeztem másnap, hogy egy mondat elég lett volna egy puszi kíséretében, akkor is csak mentegetőzött, és ugyanúgy nem mondott semmit, hanem rá négy napra, mikor megjött a fizetése vett egy bonbont, és azzal a beszólással, hogy még mielőtt háborognék itt a bonbon...hát ez így még rosszabbul esett...jelzem ismét- nem a csoki vagy az ajándék a lényeg- csak, hogy jussak eszébe🙄a háborgásos mondat meg pláne sziven ütött, mert nem vagyok követelezős típus, ha kapok megköszönöm, de alapjáraton nem szeretem, ha költenek rám..
Férfiként engem az ilyesmi nem vág földhöz... :D Hogy őszinte legyek én is borzalmas vagyok a dátumok megjegyzésében. Az asszony hivatalos névnapja egy adott dátumon van, de a családja egy másik a naptárban egyébként szereplő dátumon köszönti fel, ami neki nem nagyon tetszik. Én meg egy naptárban se szereplő, de egyébként létező névnapján köszöntöttem fel, mert fogalmam se volt, hogy most a 3-ból melyik jó, azóta se jegyeztem meg... :D
2023. febr. 9. 09:06
De még csak reggel van, honnan tudod mi lesz a nap további részében?
2023. febr. 9. 09:10
Teljesen jogosan esik rosszul. Erre szerintem nem mentség, hogy feledékeny vagy elfoglalt valaki, főleg, ha tudja, hogy a párjának ez fontos (és főleg, ha volt már belőle konfliktus).
A kérdés az, hogy hogyan kezeled. Én biztos, hogy felhoznám, nem szeretem elnyomni, ha valamivel megbánt. Aztán a reakciója is sokat elárul.
2023. febr. 9. 09:16
17/58 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm.Egyébként tudom, hogy a pasik nem jegyeznek meg dolgokat, én sem mindent tudok, de az övét pl alapból megjegyzem..Tegnap volt a szülinapom, ha tegnap nem esett le neki, akkor szerintem már nem is fog..Meg úgy vagyok vele, ez van.Köszönöm, hogy időt szántatok a kérdésre.
Ha szeretsz szenvedni, akkor szenvedj. Őszintén nem hiszem el, hogy aki ilyen magasságokból szarik a fejedre a szülinapodon, sőt mikor szóvá tetted akkor még ő volt felháborodva és benned próbált bűntudatot kelteni, az máskor kedves, megértő, támogató társ, akire bármikor számíthatsz.
2023. febr. 9. 09:18
Jó, az asszony születésnapját azt megjegyeztem és tortát is szoktam neki sütni minden évben. :D De pl. faterét nem tudom pontosan, a nagyszülőkét se voltam képes megjegyezni soha. Anyumét csak azért tudom, mert szilveszterkor van. :D
2023. febr. 9. 09:25
18-assal értek egyet. A férfiak nem ilyenek, ez ostoba mentség. Nem tudom elképzelni, hogy a hétköznapokban figyelmes férj, ha elfelejt egy ilyen fontos dátumot, és még neki áll feljebb. Szerintem el kéne gondolkodnod rajta, minek a jele ez. Mert nem a feledékenységé, az tuti. Érzed a megbecsülést, figyelmességet részéről bármikor? Mikor kedveskedett neked valamivel utoljára, ami ajándék?
Ezeken nagyon el kellene gondolkodni. Nem tudom egy ilyen emberről elképzelni, hogy a gyerek szülinapjával majd foglalkozik, meg titokban segít neki anyák napi meglepit szervezni pl.
A tavalyi és idei alkalom alapján ez elég egyértelmű.
2023. febr. 9. 09:46
Kapcsolódó kérdések: