Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért csodálkoznak azon a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csodálkoznak azon a nők ha a mostani férfiak egyre kevésbé akarnak házasodni ?

Figyelt kérdés

Rengeteg kérdés/komment van amiben arra panaszkodtok, hogy a férfi nem akar házasodni és 20as éveiben gyereket vállalni ?

Elég gyakori jelenség ma már a válás sajnos és ahol még gyerek is van, itt rendszerint az apa nem jár valami jól a végén.

Nem ritka az sem, hogy az anya válás után él mint hal a vízben az új partnerével az apuka meg fizetheti a gyerektartást és/vagy asszonytartást mellette meg megélni alig tud.

Ezek után miért furcsa az ha egyre kevesebben akarják a házasságal járó kockázatot bevállalni ?

2022. dec. 31. 10:00
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
83%

#27 Le vagy maradva. Már elég, ha az egyik fél, történetesen az apa, igényli a váltott felügyeletet.

Viszont sok apuka pont azért nem akarja, mert ha havi két hetet neki kell hoznia, vinnie, ő van vele otthon, ha beteg, és meg kell oldania a szünetek felét, akkor búcsút inthet a szipiszupi állásának, a jó kis fizunak, meg persze a csajozós szabadidős tevékenységeknek.

Egyszerűen elfelejtik sokan, hogy anyuka nem a seqqét vakarja, hanem neveli a közös gyereket, és csupán ezért van lehetősége apucinak, hogy jó kis fizetést összekaparjon.

2022. dec. 31. 12:59
 22/63 anonim ***** válasza:
78%

Két kedvenc sirámom: az iGaZsÁgTaLan gyermekelhelyezés és a vagyonmegosztás, mikor a nő "kevesebbet rakott bele". Haladjunk sorban:

1) Elhelyezés: hiszed vagy sem, válás során a felek szinte NULLA százalékban kérik, hogy náluk helyezzék el a gyereket. Hiába a hiszti azon, hogy mindig az anyának ítélik, a gyakorlatban szinte soha nem is akar ettől eltérni az apa.

2) Vagyon: amíg apa építhette a karrierjét, túlórázhatott, fejlődhetett, fektethetett a munkájába és növeszthette a munkapiaci értékét, addig anya GYES-nyi vagy még kevesebb zsebpénzért évekig gondozhatta a gyereket és lehetett háztartási alkalmazott. Ha/miután visszatért a munkaerőpiacra, a kutya sem kíváncsi rá, mert jól tudják, hogy nem vállal majd túlórát, ha zár az ovi és nem lehet vele teljesen számolni, mert az ő gondja, ha beteg a gyerek vagy szülői értekezlet van vagy bármi. A "milliárdos vállalkozó vs kasszás Erzsi" szélsőségektől eltekintve kishazánkban egyáltalán nem mondhatjuk, hogy a nő hú de jól járna anyagilag (sem) a váláskor.

2022. dec. 31. 13:01
 23/63 anonim ***** válasza:
48%
*válás során az apák, nem a felek
2022. dec. 31. 13:06
 24/63 anonim ***** válasza:
80%
Gyereket ugyan nem akarok, de szeretnék férjhez menni, viszont reálisan látom, hogy nem fogok.
2022. dec. 31. 13:07
 25/63 anonim ***** válasza:
90%

Ahogy a 21) mondja. Semmi akadálya a váltott felügyeletnek, de igen ritka, hogy ezt apuka vállalni akarná.

Családi ismerősünk klasszikusa: anya rajtakapta apát egy munkatársnővel, kivágta nagy ívben. Apa borzasztóan fel volt háborodva btw, hogy ezzel anya teszi tönkre a családot és mi lesz a gyerekek lelkivilágával... A válás során felajánlották apának a váltott felügyeletet, elzárkózott tőle, hogy neki ez nem fér bele a munkája mellett, gyerekek maradtak anyánál. Apa azóta heti 4-6 facebook posztban tolja a királydrámát, hogy őt erőszakkal elszakították a drága gyermekeitől, akik élete értelmei. A gyerektartást mondjuk időnként bírósági fenyegetéssel lehet csak bevasalni rajta...

2022. dec. 31. 13:19
 26/63 anonim ***** válasza:
100%
Baromi kevés férfi akarja a gyerekeit nevelni. Szerinted aki a saját részét kivéve nem nevelte a gyerekeit, az úgy akarná, hogy minden az ő nyakába zúdul? Max ha van másik punci, aki ellátja az almot.
2022. dec. 31. 13:22
 27/63 anonim ***** válasza:
88%
Én nem látom, hogy ilyesmin csodálkoznának a nők, egyszerűen csak azokkal a férfiakkal foglalkoznak, akikkel egyeznek a hosszútávú elképzeléseik. Őszintén szerintem nulla embert zavar, ha személy szerint te nem akarsz feleséget.
2022. dec. 31. 13:39
 28/63 anonim ***** válasza:
100%

17

Megnézném, mennyit keresne apuka, ha neki kéne otthon maradni szülés után és reggel este vinni gyereket a bölcsibe, oviba, és kiszámíthatatlan módon lenne otthon a beteg gyerekkel.

Vagy anyuka úgy dönt, hogy karriert épít, és apuka rendezze a háztartást.

Mellesleg én pont az ilyen farkak miatt, mint itt sokan, magam keresem meg azt, amire szükségem, és az említett apukánál jóval fiatalabb vagyok és hasonlóan keresek. A fene sem akarna egytől sem függeni.

2022. dec. 31. 14:00
 29/63 anonim ***** válasza:
40%
#28 Ha apuka jobban keres, az az anyukának is több pénz a családi kasszába. Én nem vagyok elvált, van két kicsi gyerekünk, akikkel többször maradtam én itthon az előbb említett okból. Mindkettőnk javára van. Innentől kezdve felhánytorgatni, meg mártírkodni... nem túl szép. Ez gyakorlatilag passzív agresszió.
2022. dec. 31. 14:15
 30/63 anonim ***** válasza:
100%
29, viszont akkor az se szép, ha válás esetén apuci erre hivatkozik nem? Mármint arra, hogy anyu anyagilag nem tett bele annyit. Mert itt is és általában ebben a vitában mindenhol ez az érv. Hogy ő többet keres, keresett, mi az, hogy felezik a vagyont. Vagy felezzük a munkát, mind a pénzért végzett, mind a ház és gyerek körül végzett munkát és lesz amennyi lesz anyagilag, vagy az egyik húzza az igát pénzért, a másik intézi az otthoni dolgokat, csak akkor ne jöjjön a végén senki azzal, hogy ő anyagilag mennyit tett bele a közösbe.
2022. dec. 31. 14:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!