Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csodálkoznak sokan, hogy minimum 15 évvel fiatalabb
nőt akarok magam mellé? 37F
Figyelt kérdés
Ez az egyetlen módja, hogy elkerüljem ezt a katasztrófát:
Erről talán érdeklődj a csodálkozásukat kifejező egyéneknél, kérdező.
2022. dec. 21. 17:05
2/28 anonim válasza:
Gyakoris szabály: Ha elmúltál 30, és csak rá mersz nézni egy 25 alatti KISLÁNYRA, akkor egy beteg, undorító, pedofil állat vagy. Aki csak kihasználja azt a gyermeklányt. Finomságos.
2022. dec. 21. 17:14
3/28 anonim válasza:
Amúgy hogy halad a párkeresés ilyen hányingerkeltő személyiséggel? Gondolom sehogy.
2022. dec. 21. 17:18
4/28 anonim válasza:
Remélem jól keresel!
Rgyeblént, teljesen rendben van! Az viszont nincs rendben, hogyha elutasit egy.ilyen kislány, itt szidod a nőket, hogy csak a penzre hajt mind, stb
2022. dec. 21. 17:22
5/28 anonim válasza:
Dehát csak el van hízva. Éheztesd akkor a barátnőd, te se egyél beiglit, járj elöl jó példával az edzések terén, és bomba lesz a csíkos pólós nő is. Miért az arca tök cuki. Ja a fodrászt meg a ruhákat se felejtsd el azért, vagy legalább menj el boltba helyette addig csinál magának frizurát.
2022. dec. 21. 17:23
6/28 anonim válasza:
Szerintem szép fiatal lány, szép fiatal embert választ általában. Te az vagy?
Szerinted a lány nem tart attól a fajta katasztrófától, amit te írtál? Milyen ellenállhatatlan lehet mikor 40 után elkezdesz dagadni, kopaszodni és jönn a kapuzárási pánik.
2022. dec. 21. 17:24
7/28 anonim válasza:
Szerintem nézz tükörbe.
Én pont 15 évvel vagyok nálad fiatalabb, de nem kellenél tata :D
2022. dec. 21. 17:29
8/28 anonim válasza:
Hát akarj, max nem jön össze. De a 32 éves az nem 15 évvel fiatalabb, hanem 5, ha jól számolom. A másik meg, hogy 57 évesen sem mindenki hízik el, meg 50+ is jól néznek ki, meg elhízhat valaki 24 éves korára is. Nyilván mindenkinek megvan a saját ízlése, ha minden további nélkül tud neki tetszö emberekkel ismerkedni, párkapcsolatot kialakítani, akkor tegye. Az teljesen normál, hogy valakinek 37 évesen nem a szinte 60 éves, extrém kövér, elhanyagolt nénik tetszenek, elég fura fétis lenne.
2022. dec. 21. 17:29
9/28 anonim válasza:
"Szerintem szép fiatal lány, szép fiatal embert választ általában. Te az vagy?"
Fiatalnak nem fiatal, szépnek se hinném, akkor nem itt sírna folyamat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!