Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők elvárják hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők elvárják hogy egy férfinek legyen saját lakása,autója,minimum 600 ezer nettója?

Figyelt kérdés

Mármint az olyan férfitól aki udvarol neked.

Ha igen akkor kommentbe fejtsd ki hogy ettől még te nem számítasz e anyagias nőnek? És hogy téged érdekel a férfi személyisége meg minden csak hát pénz nélkül az kevés hogy vele kapcsolatod lehessen.

#Anyagias felszínes nők #Minden csak a pénz
2022. nov. 26. 13:16
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
90%

Biztos, hogy van olyan aki elvárja de nem hinném, hogy ez az általános elvárás egy férfi irányában.

Abban gondolom egyetértünk, hogy mind a két fél legyen képes ellátni saját magát és ne a másiktól várja a megváltást.

2022. nov. 26. 13:21
 2/29 anonim ***** válasza:
0%
Elvárják, de úgyse vallanák be semmi pénzért (átvitt értelembe véve, egy nő bármit bevállal elegendő pénzért).
2022. nov. 26. 13:22
 3/29 anonim ***** válasza:
72%

Már volt ez a kérdés nemrég.

Leírom még egyszer: a párom nettó 450 ezret keres, lakása velem közösen van (50-50% tulajdonrész), autója pedig nincs, az enyémet használjuk (ami marhára nem mai darab). Én szeretem őt, kb. ugyanannyit keresek, mint ő, szóval havi 900 ezer ft-ból elég jól megélünk, jut minőségi ételre, utazásra és luxus dolgokra is.

De már régebben megkaptam az ilyen válaszaimra párszor, hogy nyilvánvalóan ronda, igénytelen nő vagyok, mert a szépek nem elégszenek meg ennyivel, és ha nem lennék tokás, tömpelábú, zsíroshajú, stb. szubhumán hulladék, akkor azonnal lépnék is le egy sokkal gazdagabb, jobban kinéző pasassal, szóval amikor ti a nők igényeiről diskuráltok, akkor nem az ilyen színvonaltalan nőkre vagytok kíváncsiak. :)

2022. nov. 26. 13:24
 4/29 anonim ***** válasza:
94%
Igen, ezért születik annyi gyerek nyomorba. Ja várj...
2022. nov. 26. 13:31
 5/29 anonim ***** válasza:
96%

#3 a kérdező csak provokál. A sikertelen férfiak(?) fejében él ez a tévképzet, hogy azért nincs barátnőjük mert nem elég gazdagok.

Nyilván mind a kettő oldalon vannak olyanok akik a pénzre mennek csak, de az emberek nagyon nagy része csak egy normális életre vágyik valakivel aki figyel rá és szereti.

Felesleges leállni vitázni a kérdezőhöz hasonló gondolkodású emberekkel mert úgy sem hisznek senkinek.

Az igazi gond nem is azzal van, hogy ő ezt gondolja a sikertelensége mögött hanem, hogy a nőket egy presztízs dolognak képzeli amit megkaphat ha elég jól keres.

Olyan mintha azt mondaná, hogy ha több pénzem lenne akkor fent tudnék tartani egy jobb autót.

Szomorú de mi nem hiszem, hogy ezen tudunk változtatni.

2022. nov. 26. 13:32
 6/29 anonim ***** válasza:
34%
Én nem, de én nem hordok kurvás ruhákat és nem vagyok elég menő, hogy észrevegyetek. :)
2022. nov. 26. 13:36
 7/29 anonim ***** válasza:
# vagy csak te gondolod így.:)
2022. nov. 26. 13:44
 8/29 anonim ***** válasza:
0%

"Ha igen akkor kommentbe fejtsd ki hogy ettől még te nem számítasz e anyagias nőnek?"

Mert én is hasonló színvonalon élek. (Autóm nincs, de mivel a fővárosban lakom, nem is léteszükséglet, illetve részemről sem elvárás.) Tehát azért nem vagyok anyagias, mert nem várok el olyasmit, amit én nem értem el. Vili?

2022. nov. 26. 13:48
 9/29 anonim ***** válasza:
30%

Miért kerdező, szerinted az olyan sok???

600 ezer? Saját lakas? Autó?

Ezekkel én mind rendelkezem (senii nem rakta alám)! Ezt bármelyik jobbképessegü férfi is tudja hozni! Ez az átlag szint. Ez alá miert mennék? És igen, ez önmagában kevés, a személyiseg is ugyanolyan fontos, de ha nincs megfelelő hátter nem fog müködni a kapcsolat! Hogyan működne? Eleve a programok, randik pénzbe kerülnek, és a saját magad fenntartása is! En örömmel kifizetem a saját reszemet (ha kéri a pasi) a mozo/vacsi/wellnes stb. programban, de te ki tudod a tiédet? Aligha...

Na! Hát ezert nem vagyok anyagias, amiért ezt ezt elvárom!

2022. nov. 26. 13:51
 10/29 anonim ***** válasza:
Nekem fontosabb, hogy tanult legyen és szeresse a munkáját. Nem akarok egy kiégett és/vagy lusta alakkal együtt élni legnagyobb gazdagságban sem.
2022. nov. 26. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!