Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Amelyik férfinek nincs saját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amelyik férfinek nincs saját lakása 25-35 év között, az a nők szemében életképtelen?

Figyelt kérdés
Mert egy csomó diplomás nőnek van lakása. A ferfiak között több a lusta aki kukàsként karriert futott csak be.
2022. nov. 12. 21:46
 1/8 anonim ***** válasza:
80%

31 éves haveromnak van lakása, jogi állása és még puncihoz se ért a farka soha.

Szóval a lakás meg rendezett élet nem elég.

2022. nov. 12. 21:48
 2/8 anonim ***** válasza:
80%
Provokativ kerdes.. forditott pszichológiát használsz .
2022. nov. 12. 21:48
 3/8 anonim ***** válasza:
27%
Igen.
2022. nov. 12. 21:56
 4/8 Noren1989 ***** válasza:
84%
Bazsi, valszeg haverod is homàr.
2022. nov. 12. 21:58
 5/8 anonim ***** válasza:
29%
Kezdésnek ALAP, hogy van, de önmagában valóban keves
2022. nov. 12. 22:04
 6/8 anonim ***** válasza:
42%
Kár veled vitatkozni. Szerinted az, és aki ellent mer neked mondani, az nem látja szerinted a valóságot.
2022. nov. 12. 23:01
 7/8 anonim ***** válasza:
77%

Nő vagyok, ha szorongsz a vagyonod miatt, ne akarj gyereket és szerintem a problémáid 90%-a megoldva. Én nem akarok családot és mivel ezáltal csak magamért felelek egész életemben, nem érdekel, hogy mije van a másiknak. Van lakásom, jó állásom, megvan mindenem, egymás pénzéhez pedig a legnagyobb szerelemben sem lesz köze a másiknak, mert praktikus oka innentől fogva nincs.

Az az ember pedig aki gyereket akar, igenis tegyen le valamit az asztalra előtte. Attól, hogy szeretnél és biológiailag tudsz is szaporodni, nem kell feltétlenül.

2022. nov. 12. 23:28
 8/8 anonim ***** válasza:
43%
Nem, mert manapság kb. esélytelen, hogy a fizetésedből lakást vegyél. Én az átlagnál jobban keresek, de családi támogatás nélkül esélyem sem lesz rá. A gazdag szülők pedig szerencse kérdése, hiányuk nem a férfit (vagy nőt) minősíti.
2022. nov. 13. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!