Hogy tudnak néhányan olyan életképtelenek lenni, hogy nem tudnak saját ügyben ügyet intézni és a házastársuknak kell helyettük megoldani?
Szerintem meg minden párkapcsolatban vannak ilyen "munka elosztások".
Aki nem tud ügyet intézni, lehet a kiságyat szereli amíg a felesége megoldja. A nők kommunikációs készsége alapból jobb, és jobban is szeretnek ügy-intézni.
Ha a mobil számot azonosítod, akkor ha arról hív szerintem mindegy ki van a vonal végén.
Ha az ügyfelet, akkor meg ha azonosítja magát akkor megint csak.
Neked gratulálok, ha az extrém ügyfél barát ellenes, maximálisan bürokrata cég címének elérésére hajtasz, akkor jó esélyed van rá. Lehet hogy a főnököd szerint igen, de szerintem nem az a dolgod, hogy eldöntsd ki hogyan gondolkodjon az élet dolgairól. Én egészen biztosan másik embert tennék a helyedre, szörnyű a hozzá állásod az ügyfelekhez.
Neked lehet mindegy ki van a vonal végén és te úgy írnád a szabályokat, hogyha ugyanaz a telefonszám, vagy tudja a férje adatait akkor tájékoztatod, de engem meg kirúgnának emiatt.
Mondjuk lehet jobb is lenne, keresek közben olyan helyet, ahol nem kell ultra sötét emberekkel beszélnem, és most nem csak arra gondolok, hogy nem tud egyedül ügyet intézni.
Nem bántani akarlak, bocsi, de nem értem mi a probléma továbbra sem.
Pontosabban azt feltételezem, hogy magadnak csinálod teljesen feleslegesen mert félreértettél valamit.
Ha a céges policyben az van, hogy pl. egy ügyél azonosító és születési dátum alapján azonosítasz, - akkor megkérdezed, ha tudta akkor segítesz neki, ha női, ha férfi, ha gyermek hangja van.
Lehet, a te céged kivétel, de én még nem láttam olyan policyt amiben komplex nyomozói munka szerepelne az ügyfél azonosítás paramétereiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!