Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mennek a nők hozzá életképtelen férfiakhoz? Azért, hogy a saját feladataikat/szerepüket felértékeljék a férfiak életében?
Egy családi ismerős 60 körüli nő leesett lábáról, pár hétig gipsz, a férje képtelen ellátni magát és őt egyedül. (saját vállalkozása van, elég mobil, és a nő is dolgozott eddig)
Az ismerősünk lánya megy haza vidékre emiatt (neki is amúgy családja van), hogy főzzön, takarítson a szüleire, mert az apja nem tud kaját rendelni sem, vagy venni sem, meg egyáltalán semmit.
És ennek kapcsán jutott eszembe, hogy az ilyenhez hogy megy hozzá valaki? Még ha az ember a szüleitől hozza is el a férjét, ott nem tűnik fel, hogy semmiben sem segített az illető a szüleinek? Vagy, miért nem olyat választanak, aki már élt egyedül és képes gondoskodni magáról? Szerencsére apám teljesen normális ember,így férjet is így választottam...
Ha ti életképtelen férfihoz mentetek hozzá, hogy bírjátok, és mivel indokoljátok?
29N
Mi értesz a az életképtelen alatt?Feltehetnénk a kérdést,hogy miért vesz el egy férfi egy életképtelen nőt?
Ha találkozik két olyan ember,akik nem éltek még egyedül külön és együtt tapasztalják ki akkor életképtelenek vagy mi?
Nekem inkább az a kérdésem, hogy miért nevelnek tisztelt anyósaink életképtelen pasikat?
Az én férjem se tudott semmit megcsinálni, mikor összekerültünk. Kicsit fejlődött mellettem, mostmár tudja, hogy hol tartjuk a porszívót, vasalót. Mondjuk főzni( de még egy rántottát sütni se) még most sem tud, de a pástétomot nagyon ügyesen rákeni a kenyérre:D
Hogy miért mentem hozzá? Mert szeretem, minden pancsersége ellenére:)
Szerintem nem nem tud magáról gondoskodni, hanem nem akar.
Én nagypapám hasonló helyzetbe került, nagymamám lebetegedett, nem tudta ellátni a háztartást. Nagypapám, aki életében semmi házimunkát nem végzett, vette a fáradtságot és öreg fejére megtanult mindent. Mama mondta neki, hogy mit, hogyan csináljon. Egy idő után már tök finomakat főzött, és egy-egy egyszerűbb sütivel is megpróbálkozott. Miért? Mert szerette a mamát, és természetes volt neki, hogy ápolja, gondozza, és gondoskodik magukról.
Szerintem ez attól függ, milyen személyiségű, temperamentumú nőről van szó. Én nem vagyok az az életképtelen típus, szóval nő létmre elég talpraesett vagyok, helyt állok a munkában, jól főzök meg minden. Viszont! A párom nélkül egy semmi lennék! Elveszett kislány voltam, aki a szőke hercegre várt, hogy megmentse, ő hozza ki belőlem ezt a sok jó tulajdonságomat. Ha ő nem lenne ilyen, akkor én se lennék ilyen. Nekem szükségem volt egy erős, szenvedélyes bikára, aki mellett igaz törékenynek tűnök, de vele együtt már senki és semmi nem állhat az utamba.
Ha viszont egy teszetosza életképtelen kis csicskával jöttem volna össze, akkor egy senki lennék.
Az életképtelen férfi az olyan nőknek való, akik önmagukban képesek egyedül is meglenni, és csak dísznek kell nekik a pasi, hogy mégse legyenek egyedül. Ezek az igazi karrierista tyúkok, akiknek annyi pénzük van, hogy semmi baj ha a pasijuk nem dolgozik, merthát van elég lóvé, és legalább úgy irányíthatják ahogy csak akarják.
Tehát ne általánosítsunk, nem minden nőnek jönnek be a zsúrpubik, csak akiknek ez bejön, azokat meg nem feltétlen kell nőnek nevezni.
Olyan kis edes volt mikor megismertem. Meghivott vacsorazni es o fozott, hat borzalmas volt :)
Jol keresett megsem tudott egy forintott sm felretenn mert az etelt rendelte es a ruhait tisztitoba hordta.
Azert szerettem bele mert nagyon kedves es jollku, vicces es okos, mindenhez hozza tud szolni (kiveve a fozes es takaritas).
Anyukaja es a 2 novere igen csak kiszolgaltak es elkenyeztettek.
Mellettem szep lassan megtanult mindent (anyosnak nem tetszett), de emlekszem mikor elutazztam ket napra es mikor haza jottem a ferjem milyen buszken mutatta hogy 4es programon mosta a szines es 2es programon a feher ruhakat, meg fejbol fozzte a vacsorat (nem a netrol keresste a receptett) apro oromok az eletbe :)
Szoval ha egy ferfi ilyen nem feltettlen o a hibas, inkabb aki hagyjahogy ilyen legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!