Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségek miért tekintik saját eredményüknek a férfjük által elért dolgokat?
Hétvégn osztálytalálkozónk volt, és teljesen ledöbbentem a lányokon.
mindenki elmondta hogy alakult az élete, és egy csomóan elmondták hogy a férjük ilyen-olyan sikeres a munkájukban. Hogy jön ez ide? Többen voltak, akik magukról szinte nem is beszéltek, csak a gyerekekről meg a férjükről.
Talan mert nelkule nem ment volna. En tanultan, atkepzesekre jartam mig a felesegem dolgozok es a haztartast vezette. Segitett, tanacsokkal latott el es batoritott. Ha O nem lett volna lehet, hogy feladom. Orokke halas leszek neki, tisztelem es szeretem.
Bar O buszke ram, nem dicsekszik a sikereimmel (amit amugy neki is koszonhetek)
Nyilván azért mert szeretik a gyerekeiket és férjeiket, büszkék rájuk. Ha magukról áradoztak volna, akkor meg nagyképűnek lennének beállítva.
Hát az embereknek már semmi se jó?
5-nek van igaza! Az ilyen férfiaknak otthon szinte semmire nincs gondjuk, mert a feleségük megcsinál mindent! Neki "csak" a munkájára legyen gondja!
Én is büszke vagyok a páromra! Én nem érzem a magam sikerének hogy ő jól keres, és jó munkahelye van, nem szoktam dicsekedni sem vele, mert onnantól kezdve hogy meghallják mennyit keres, már megy a sus-mus, az irigység stb... Úgyhogy általában szóba sem hozom hogy ki mit dolgozik!
Engem az érdekelt volna, VELÜK mi van. Mit dolgoznak, szeretik-e, mi a hobbijuk, ilyesmi.
Beszéljenek a családról is persze, de ne csak róluk.
Így, hogy leírtad a konkrét szitut, már értem. Nekem is irtó fura lenne, ha osztálytalin erről beszélnének a volt osztálytársnőim.
Valószínűleg olyan típusú nők, akik szeretnek a háttérben maradni, támogatni a férjet. Ilyen régimódiak lehetnek kicsit ebből a szempontból. Végül is ha nekik így jó, akkor jó.
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!