Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A feleségek miért tekintik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségek miért tekintik saját eredményüknek a férfjük által elért dolgokat?

Figyelt kérdés

Hétvégn osztálytalálkozónk volt, és teljesen ledöbbentem a lányokon.

mindenki elmondta hogy alakult az élete, és egy csomóan elmondták hogy a férjük ilyen-olyan sikeres a munkájukban. Hogy jön ez ide? Többen voltak, akik magukról szinte nem is beszéltek, csak a gyerekekről meg a férjükről.

2014. aug. 4. 12:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
74%
Velük AZ van, hogy van családjuk, férjük, akik hozzá tartoznak az életükhöz. Büszkék a férjükre, mert az, hogy sikeresek elég nagy részben annak a családi háttérnek köszönhető amit ők biztosítanak. Ha lenne férjed, gyerekeid tudnád ezt. Kicsit olyan citrom ízű a kérdésed.
2014. aug. 4. 12:48
 12/17 anonim ***** válasza:
68%
Kérdezővel értek egyet. Én is arra vagyok kíváncsi, hogy a barátok elérték-e a céljaikat, tudnak-e boldogulni a választott szakmával, mivel töltik a szabadidejüket, boldogok-e. Francot se érdekel mit ért el a férje. Ha arra lennék kíváncsi, a férjével beszélgetnék.
2014. aug. 4. 12:56
 13/17 A kérdező kommentje:

Van férjem és gyerekeim is. Mégsem róluk beszéltem, hanem magamról.

De az, hogy a férjem vezető pozícióban van, az a asaját tudásának, munkájának, erőfeszítésének köszönhető. Én is vezető vagyok, az akkor a férjem érdeme? Ebben kölcsönösen támogatjuk egymást, mert ez a természetes. Nem értem, ezt miért kell kiemelni.

2014. aug. 4. 12:58
 14/17 anonim ***** válasza:
77%
Abban azért igaza van a kérdezőnek, hogy ne csak kizárólag a családjukról beszéljenek, hanem tényleg magukról is. Igen, a férjük, gyerekük hozzájuk tartozik, de nehogy ne tudjanak már magukról úgy egy szót ejteni, hogy ne említsék közben őket.
2014. aug. 4. 13:02
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk az nem derült ki, hogy az említett hölgyek dolgoznak-e, vagy otthon vannak a gyerekkel?

Mert utóbbi esetben valóban nem sok minden másról tud beszélni, mintsem mi van a családdal. Ez tölti ki a mindennapjaikat és büszkék arra, amit létrehoztak.

2014. aug. 4. 13:26
 16/17 anonim ***** válasza:
90%

Azért, mert minden okos ember tudja, hogy egy nagy ember mögött mindig egy másikat kell keresni, és azt, aki a közvetlen támasza.

A teljes ereményét kisajátítani butaság, és önzés, de azt mindig tudni kell, hogy az ember keze mennyire van benne a másik munkájában.

Amiről te beszélsz, az más. Ezek azok a valahai széplányok, akiknek egytelen célja volt: a házasság és a gyerek. Maguk szinte semmire sem jutottak, csak a gyerekszülésig (ami egy egészséges nő esetében nem nagy teljesítmény, csak egyszerű biológia).

Mindig másokon keresztül élik magukat, másokon keresztül át határozzák meg magukat, és (ami a legrosszabb) másokokra terjesztik ki az egójukat.

Jelen esetben ún. azonosulnak a férjükkel. Ami elég gáz, mert a férjük egy önálló ember, nem kéne elvenni tőlük a saját teljesítmény és a munka örömét és sikerét - bármenyire is támaszuk volt a nej. Ez hosszú távon alámossa a férfi egész személyiségét.

2014. aug. 4. 16:22
 17/17 anonim ***** válasza:
mert semmit sem értek el
2014. aug. 5. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!