Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért mennek a nők hozzá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mennek a nők hozzá életképtelen férfiakhoz? Azért, hogy a saját feladataikat/szerepüket felértékeljék a férfiak életében?

Figyelt kérdés

Egy családi ismerős 60 körüli nő leesett lábáról, pár hétig gipsz, a férje képtelen ellátni magát és őt egyedül. (saját vállalkozása van, elég mobil, és a nő is dolgozott eddig)

Az ismerősünk lánya megy haza vidékre emiatt (neki is amúgy családja van), hogy főzzön, takarítson a szüleire, mert az apja nem tud kaját rendelni sem, vagy venni sem, meg egyáltalán semmit.

És ennek kapcsán jutott eszembe, hogy az ilyenhez hogy megy hozzá valaki? Még ha az ember a szüleitől hozza is el a férjét, ott nem tűnik fel, hogy semmiben sem segített az illető a szüleinek? Vagy, miért nem olyat választanak, aki már élt egyedül és képes gondoskodni magáról? Szerencsére apám teljesen normális ember,így férjet is így választottam...

Ha ti életképtelen férfihoz mentetek hozzá, hogy bírjátok, és mivel indokoljátok?

29N

2014. szept. 4. 10:23
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
69%
11:49-es, ne ess túlzásokba, csak a TE életed rendje, hogy nem vagy hajlandó dolgozni, hanem várod, hogy jöjjön egy nagy és erős férfi, aki eltart. Te "hagyománytisztelőnek" nevezed az ilyen nőt, én meg lusta dögnek. Az én életem rendje szerint, tudod.
2014. szept. 4. 13:47
 22/29 anonim ***** válasza:
22%
21-es, én igenis dolgozom, nem tartatom el magam!! Írtam is hogy dolgozom! Csak nem nevezem férfinak azt aki egy kenyeret nem tud magának megkenni, és nem nevezem nőnek azt aki végigtapos mindenkin hogy elérje a céljait és közben a gyerekekre meg apa vigyáz otthon.
2014. szept. 4. 14:02
 23/29 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Te még nagyon a kőkorban nőttél fel!

Ahogy ezek az emberek is.

Ők így éltek,ezt fogadták el.

Ha valaki családot alapít az lenne a normális,hogy mindenki olyan feladatot lát el,amiben tehetséges.

A lényeg az,hogy nem szabad ráerőltetni senkire semmit.

Ha az ember rászorul úgy is képes megtanulni bármit.

De mivel volt valaki,aki megtette,így erre nem került sor.

Ha az illetőt nem zavarja,akkor téged sem zavarjon.

Elég baj az nekik,hogy történt egy ilyen baleset,nem kell még hergelni a hangulatot.

2014. dec. 5. 05:18
 24/29 anonim ***** válasza:

19-es nem fordul meg a fejedben az,hogy talán eddig volt "beteg" a társadalom,hogy szerepeket találtak ki?

És mostanra gyógyult meg.

Persze egy életképtelen nőnek ez a modell tökéletes,mert nem vetette meg érte senki.

Egy férfi esetében viszont ez más volt.

Ez igazságtalan.

Én nem ítélem el sem az életképtelent,sem a törtető típust,bármilyen nemű legyen az illető.

Ha talál magának egy olyan párt,aki eltudja fogadni,azzal nincs gond.

A gond azzal van,hogy te nőként azt hiszed,neked ehhez jogod van,még egy férfinek igen is "meg kell dögleni" másokért,mert valaki kitalálta,hogy ennek ez a rendje.

Nem,az a rendje a dolgoknak,hogy elfogadjuk,hogy mások vagyunk,és keresünk hozzánk passzoló partnert,ha szeretnénk.

Nem tudom miért baj az neked,ha mások kialakítanak egy saját rendszert az életükben,ami nekik testhezálló.

Te mind gyengébb fél a kapcsolatban nem VÁRHATOD el,hogy ez férfi megmentsen,max MEGKÖSZÖNHETED,ha megteszi.

Ez fordítva is igaz,ha van egy határozottabb nő,akinek jobban bejönnek a papucs típusú pasik,és ez mindkettőnek jó így,akkor el kell fogadni.

Nagyon szűken értelmezed a világot.Sok csalódás fog még érni az életben.

2014. dec. 5. 05:26
 25/29 anonim ***** válasza:

Amúgy érdekes,hogy te valami szerepként tekintesz a saját életedre.

Ki a búbánatnak akarsz te megfelelni?

2014. dec. 5. 05:29
 26/29 anonim ***** válasza:
Gondolom, sokan úgy tanulták, hogy rendet rakni női munka. Pedig sem egy férfinak, sem egy királynak nem szégyen, ha tud gondoskodni magáról. Bárki kerülhet olyan helyzetbe, ahol nem elég, ha szétszór maga körül egy kis pénzt, hogy lássák el mások.
2014. dec. 7. 15:17
 27/29 anonim ***** válasza:

"Nekem inkább az a kérdésem, hogy miért nevelnek tisztelt anyósaink életképtelen pasikat?

Az én férjem se tudott semmit megcsinálni, mikor összekerültünk."

Tökéletesen igaza van a 3. hozzászólónak, csak elfelejti, hogy hamarosan ő is anya és később anyós lesz...

2014. dec. 7. 17:28
 28/29 anonim ***** válasza:

na igen, a kérdező is elfelejti, hogy ő is "nő" és majd lesz egy gyereke, akit szeretni fog, és....

Máris kész az "életképtelen" férfi.

Amúgy kíváncsi lennék, mennyire életképes a kérdező, elég könnyen ítélkezik másokról....

2014. dec. 8. 08:15
 29/29 anonim ***** válasza:

Hú, én megfogadtam, ha fiam lesz, akkor úgy nevelem, hogy ismerje és el tudja végezni az alap házimunkát.

Apámat anyám maximálisan kiszolgálta annyira, hogy apám még egy kávét sem főzött meg soha. Amikor anyám meghalt, én vezettem apám háztartását a sajátom mellett egy ideig. persze fogadkozott, hogy majd ő megtanul főzni-mosni-takarítani, de végül inkább szerzett magának egy barátnőt aki megfelelt a házicseléd szerepre. (Az özvegyemberek elég kapósak, a jelentkezők szó szerint kaparták nála az ajtót :-)

2014. dec. 10. 10:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!