Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mennek a nők hozzá életképtelen férfiakhoz? Azért, hogy a saját feladataikat/szerepüket felértékeljék a férfiak életében?
Egy családi ismerős 60 körüli nő leesett lábáról, pár hétig gipsz, a férje képtelen ellátni magát és őt egyedül. (saját vállalkozása van, elég mobil, és a nő is dolgozott eddig)
Az ismerősünk lánya megy haza vidékre emiatt (neki is amúgy családja van), hogy főzzön, takarítson a szüleire, mert az apja nem tud kaját rendelni sem, vagy venni sem, meg egyáltalán semmit.
És ennek kapcsán jutott eszembe, hogy az ilyenhez hogy megy hozzá valaki? Még ha az ember a szüleitől hozza is el a férjét, ott nem tűnik fel, hogy semmiben sem segített az illető a szüleinek? Vagy, miért nem olyat választanak, aki már élt egyedül és képes gondoskodni magáról? Szerencsére apám teljesen normális ember,így férjet is így választottam...
Ha ti életképtelen férfihoz mentetek hozzá, hogy bírjátok, és mivel indokoljátok?
29N
Nem általánosítok, dehogyis:) az van odaírva, hogy "ha ti életképtelen férfihoz mentetek hozzá"
De egyébként nekem van karrierem, fontos a munkám, a férjem is hasonló ember, okos és van elég pénzünk is. Viszont mégse szeretnék eltartani senkit, vagy elnézni, ahogy a másik takarít, én meg a laptopot ütögetem:)
De egyébként nekem van karrierem, fontos a munkám, a férjem is hasonló ember, okos és van elég pénzünk is. Viszont mégse szeretnék eltartani senkit, vagy elnézni, ahogy a másik takarít, én meg a laptopot ütögetem:)
Elég érdekes,annak ellenére hogy milyen fontos a munkád,még is a gyakorikérdéseken teszel fel kérdéseket.Elég ellentmondásos.Még jó hogy ilyen felelőségteljes munkád van hogy ezen az oldalon kérdezgethetsz munkaidődben.:D
ma 11:05
Persze hogy attól függ,de akkor válasSzon magának olyan pasit,aki majd megküzd helyette.Szerintem meg az a nő gyenge aki a pasiba kapaskodik,mert ő az erős bátos stb.Magyarul akkor a pasi miatt lett a nő erős?Akkor hogy van ez?Nyilván egy erős személyiségű karrierista nő,egy gyengébb pasit választ magának.Amivel nincsen semmi baj alapvetősen,ha ez jó mind kettőjüknek.Persze azzal a nővel sem aki beteszi a popsit a tutiba.
Egyik sem jó,a két félnek egyenrangunak kellene lennie és nem egymásra mutogani hogy te vagy a kemény férfi mutasd meg.Ez már nem egyenranguság,de az sem ha a nő hordja a nacit.
"Szerintem nem nem tud magáról gondoskodni, hanem nem akar.
Én nagypapám hasonló helyzetbe került, nagymamám lebetegedett, nem tudta ellátni a háztartást. Nagypapám, aki életében semmi házimunkát nem végzett, vette a fáradtságot és öreg fejére megtanult mindent"
Ugyanez. Amikor a nagymamám meghalt, a nagypapám mindent megcsinált egyedül is amit addig nem. Ha valaki életképtelen az meghal. A többiek idővel boldogulnak.
Van benne igazság, de ez sokféleképpen megmutatkozhat.
Magamat eléggé domináns, céltudatos személyiségnek tartom, átlaghoz képest szerintem kissé férfias a mentalitásom.
A férjem átlag férfihez képest feminim (gondoskodó, "tyúkanyó"), de nem életképtelen. Sőt.
Nála abban bukik ki az, hogy kevésbé domináns, hogy nagyon tétovázó típus. A vicc az, hogy nagyobb dolgokban nem, munkájában nem, de a "melyik májkrémet vegyem meg" jellegű piszlicsáré dolgokban igen.
Így az egyetlen "rossz tulajdonsága", hogy mindent jóváhagyat velem. Egyszer bepipultam és a kezébe nyomtam egy érmét, hogy erre a feladatra az is alkalmas, dobálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!