Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők a "saját korosztályomban a férfiak gyerekesek" dolgot hogy értik?
Főleg egyetemista, néha gimis korú nőktől hallani ilyet. De konkrétan mi a bajuk ilyenkor?
A többi nőnek teljesen oké a vele egykorúval a párkapcsolat, érdekes módon ők nem érzik gyereknek azt aki frissen végzett el egy egyetemet.
Ez milyen hiszti, hogy így szándékosan lealacsonyítja a férfiakat mert azok csak 22 évesek? Miért volnának gyerekek?
Mert ha 32 éves egy férfi akkor az már 300-as IQ val rendelkezik és nem gyerekes?
Csak megideologizálják, miért jár nekik gazdagabb idősebb.
Szánalmas.
Tisztelet a kivételnek, de egy felsősulis, vagy pályakezdő srác az csóró. Vagy ha van is pénze, mert kap fizut, ő most éli ki vele magát. Most vesz kocsit, most megy a haverokkal Thaiföldre, most ÉL.
Egy 30-40-50+ éves embernek nem ezek a célok, mert ezeken már túl van, vagy ha nem, telik rá, és ehhez jó partner a lány társasága.
# 3
értem, akkor a GYEREKES valójában CSÓRÓ-t jelent?
Akkor miért nem ezt mondják?
Van egy barátom, most 24 éves, még egyetemen. Mostmár látom benne a férfit, egy-két éve még gyereknek tartottam. Nem azért, mert fiatalabb volt mint én, most is az, nem azért mert még egyetemista volt, most is az, hanem mert nem voltak tervei, a legfontosabb az volt, hogy új sokszázezres biciklit, meg gamer számítógépet vegyen, amin mehet gyakni a többiekkel. Néha még mindig gyerekes, mikor pl azt ecsetelni, hogy a tudom is én hány száz lóerős benzinzabálóra vágyik, mert az aztán a csúcs és abba menő lenne. De, már látom benne a felnőttet is, mert látom, hogy tervez, hogy beosztja a pénzét, hogy egyetem mellett melózik, hogy tudjon alapokat létrehozni a jövőre stb.
A témák, amik érdeklik az illetőt, ahogy az élethez áll és ahogy az életről, jövőről nyilatkozik, ahogy a pénzhez viszonyul, ahogy megnyilvánul, amilyen kifejezéseket használ, amennyire összetettben kommunikál, vagy gondolkozik, ezek tesznek valakit felnőtté, vagy épp gyerekessé számomra.
Azért, mert a gimis és egyetemista srácok nagyrésze még nem a megállapodásról, házasságról, esetleg családalapításról álmodozik, hanem bulizna, kalandozna. (Nyilván vannak kivételek, de szerintem a többség ilyen.)
A férfiak marhára ráérnek de a nőknek véges az idejük, ha családot akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!