Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők a "saját korosztályomban a férfiak gyerekesek" dolgot hogy értik?
Főleg egyetemista, néha gimis korú nőktől hallani ilyet. De konkrétan mi a bajuk ilyenkor?
A többi nőnek teljesen oké a vele egykorúval a párkapcsolat, érdekes módon ők nem érzik gyereknek azt aki frissen végzett el egy egyetemet.
Ez milyen hiszti, hogy így szándékosan lealacsonyítja a férfiakat mert azok csak 22 évesek? Miért volnának gyerekek?
Mert ha 32 éves egy férfi akkor az már 300-as IQ val rendelkezik és nem gyerekes?
Én ezt tapasztalom 29 vagyok amikor 20 voltam a korombeli lányok idősebbre buktak, most meg minden 20 év körüli csaj azt írja , hogy az idősebbeket szereti.
Mondjuk letojom most is korombelit keresek.
24.
Azért óriási a különbség egy futó kapcsolat és a "neki szülni" végletek között.
Szerintem úgy értik, hogy nem akarnak elköteleződni. Nem afelé törekednek, hogy a kapcsolat elinduljon egy közös élet felé, hanem csak úgy élnék tovább a legényéletet "extrákkal".
Ez - szelsőséges eseteket kivéve - független az anyagi erőforrásoktól. Sok csóró is megtáltosodik, csak hogy előteremtse a maga részét, hogy legalább egy közös szoba bérlés összejöjjön. Láttam ilyen párokat, mert ilyenekkel laktunk. Aztán együtt már többre képesek.
De sok srác 25 előtt nem szívesen adja fel a kényelmes "gyerekstátuszt", mivel amúgy sem siettetné a közös életet, ami házasságba/családba fordulna idővel.
26.
Én nem egészen erre gondoltam, hanem arra amikor monogámok már, de nem "két randi után már a gyerekvállalás és az esküvő a téma" szint, ami sokaknál itt ránézésre így megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!