Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak sokszor miért nincs önkontrolljuk a társkeresés terén? Miért nem ismerik fel, hogy nem a saját kategóriájuknál próbálkoznak?
Ki és mi alapján akarja megmondani, hogy mi a "kategóriám"?
Jó, nyilván egy Sarka Katára nem telik. De én is egy olyan 40-es vagyok, akiről írtál, aki megengedhet magának egy sulis csajt. És miért ne?
A "kiscsaj" meg nem hülye. Tudatosan kerüli a csoro sulis kölköket.
Azért mindenki a legjobbat szeretné magának, inkább azt kellene tudatosítani hogy kicsivel jobb még nem elítélendő!
pl: kicsivel fiatalabb, kicsivel szebb, kicsivel tanultab.......stb
Néhányan meg azt a hülye dolgot fordítják ki: "a Mel Gibsonnak fiatal nője van, akkor nekem a falusi 40es-50es Gézának is lehet!" Ja nem!😀
Figyelj, nap, mint nap kikérjük magunknak, hogy a férfiak rohadtul ne szóljanak bele, hogy kikhez vonzódjunk, mit várjunk el és kiket válasszunk. Nem az ő hatáskörük, nincs közük hozzá. Csak akkor szerintem ugyanígy semmi közünk ahhoz, hogy a férfiak milyen nőknél próbálkoznak be... Akiknél csak kedvük tartja.
Persze más az, amikor a beosztottakról vagy kiskorúakról van szó, de egy 25 éves nő hadd döntse már el, hogy kivel jön össze, és kivel nem.
2.-4. vagyok
3.nak ,teljesen jogos amit írtál!
Egy 25 éves nő majd eldönti milyen férfi közeledését fogadja el! De sztem csak magamból kiindulva !!! Maximum 3 évvel idősebb férfit fogadnék csak el.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!