Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért találok mindig olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért találok mindig olyan lányt, aki befektetéssel vagy Bitcoinnal foglalkozik?

Figyelt kérdés

Unom már, hogy minden nap mutatják, hogy mennyit kerestek és rá akarnak beszélni, hogy én is csináljam. Egyszer már lelépett egy csaj, mert nem akartam befektetni. Egy másik csaj nagyon felhúzott azzal, hogy ha 2000 dollárt keresnék havonta, az se lenne elég neki és akkor is bitcoint vegyek. Egy harmadik csaj nem áll szóba velem, amíg kevés pénzem van. Nem akarok általánosítani meg megsérteni senkit, de mi ez a rengeteg pénzsóvár hülye picsa? Miért nem ölelkeznek a hülye pénzükkel? Én megértem, hogy kell a pénz, de azért van egy határ.

Ezekkel mindig Meetme társkeresön találkozok. 90%-uk ázsiai.

Az a legbosszantóbb, mikor 2 hétig jót beszélgetünk, jól érezzük magunkat, aztán előjön a pénz téma.

Eddig 14-ből talán 3 csaj volt, aki normális volt és megértette, hogy nem akarok ilyennel foglalkozni.

2022. nov. 7. 22:24
 1/8 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem jól megélek csak éppen nem volt pénzem befektetésre.
2022. nov. 7. 22:29
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ügyes, így a moderátor nem tudja tiltani a bújtatott reklámodat.
2022. nov. 7. 23:11
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mucuka, neked nem esett még le, hogy ezek az ázsiai csajok csak lehúzni akarnának téged?
2022. nov. 7. 23:59
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hol szeded ezeket össze, de magamon kívül nem ismerek élő nőt, aki egyáltalán tudná, hogy mit jelent egyáltalán az, hogy kriptózás. Még a banki befektetések is egy ingoványos talaj a legtöbb ember számára, mert a többség ott tart, hogy hitel = rósz, az állampapírt elviszi Viktor, a bankban tárolt pénzt meg soha többé nem látod. És én sem foglalkozom kriptodevizákkal aktívan, mert egyszerűen nincs rá kapacitásom és jobb az életem kockázatos befektetések nélkül.

Azt ne mondd, hogy valami botról vagy online macáról hiszed, hogy bármit akar tőled a szarjai rádsózásán kívül...

2022. nov. 8. 04:09
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez mind kamuprofil. Nem lehetsz olyan ökör hogy erre nem jöttél rá. Annyi a modell hogy először a paraszt bizalmába férkőznek aztán meg megpróbálják lehúzni. Majd ő tudni fogja hogy melyik (kamu)oldalon kell kereskedni.Te veszed a kriptókat, látod hogy napról napra nő a számlaegyenleged, ettől belelkesülsz, még többet utalsz stb. Csak amikor vissza akarod váltani a coinjaidat mert már megvan egy új lakás ára akkor lesel hogy miért nem sikerül és szép lassan rájössz hogy át lettél b@szva. Na erről szól a buli.
2022. nov. 8. 04:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Bitcoin-csaló femcelek,ennyire egyszerű
2022. nov. 8. 15:10
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyire sokszor ugyanaz jön elő, akkor gyanús kellene, hogy legyen, hogy valami átverésről lehet szó. Már az, hogy 90%-ban ázsiaiakkal beszélgetsz, az is gyanús kellett volna, hogy legyen.

Google-ben rákerestem és egyből kijött, hogy nagyon sokan átverésre használják az oldalt:

Is MeetMe any good?

Is MeetMe.com legit? Not really, no. While MeetMe.com isn't a straight-up scam like many other dating sites, it does host a lot of scammers

2022. nov. 9. 11:26
 8/8 anonim ***** válasza:

Sucky sucky five dollah. Me love you long time.

https://www.youtube.com/watch?v=Zst0_PYbPug

2022. nov. 11. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!