Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hány évesen engedted el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány évesen engedted el a társkeresést?

Figyelt kérdés

29 éves nő vagyok mostanra eljutottam oda,hogy elengedtem a párkeresést. A social média megöl mindent,rapid randikon döntünk kell-e a másik,elveszett az udvarlás,egyből elvárás szobára menni,természetesen a randi alatt nem a drága éttermet értem,simán jó a kocsikázás vagy egy parkban leülni egy padra beszélgetni, ahol kettesben tudunk nyugisan beszélgetni...

Nálatok mikor jött el az a pont ,hogy azt mondtátok kész,vége feladom

2022. nov. 9. 01:15
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
92%

27 évesen.

Aztán 28 évesen megismertem a (most már) férjemet.

2022. nov. 9. 01:59
 2/27 anonim ***** válasza:
44%
Ma éjszaka 33 éves vagyok.... Szakitanom kell életem szerelmével, mert nem akar felesegül venni... Ugy tünik, csak nekem (volt) életem szerelme.
2022. nov. 9. 03:27
 3/27 anonim ***** válasza:
65%

A házasság nem jelenti hogy valaki szeret és azt sem, hogy nem.

Mit ad neked a házasság, amit nem kaphatsz meg anélkül?

2022. nov. 9. 03:31
 4/27 anonim ***** válasza:
51%

3

Nem érzem értékesnek magamat...

2022. nov. 9. 03:37
 5/27 anonim ***** válasza:
56%
Ez a te személyes problémádnak hangzik, nem párkapcsolatinak. Ha csak egy papírral érzed magad értékesnek, az rólad szól és nem a férfiról. Pszichológussal beszélnék először és nem vágnék oda egy szép párkapcsolatnak csak azért, mert ha nem vagyok feleség, nem érzem magam értékesnek. Más van itt a háttérben, nem az, hogy ő nem szeret. Te nem szereted saját magad, és ezzel próbálod bizonyítani, hogy szerethető vagy.
2022. nov. 9. 03:47
 6/27 anonim ***** válasza:
78%

"Te nem szereted saját magad,"

Ezt irtam én is, csak mas szavakkal: (nem érzem magamat értékesnek - Mivel nem vesz el, nem tudom már szeretni magamat, ha így jobban tetszik)

Ha "csak egy papir" akkor hol a gond? Vagy ha már meg kell tenni, akkor már nem csak egy papir? Nekem ez fontos! Ezért szakitok... még, ha bele is pusztulok

2022. nov. 9. 04:19
 7/27 anonim ***** válasza:
70%
Te életed, te döntésed.
2022. nov. 9. 04:20
 8/27 anonim ***** válasza:
33%
Na látod #6. Ezért nem vett feleségül, mert ha mist házasok lennétek vinnéd a fél vagyonát. Manapság nem bízunk meg a nőkben, ezért nem házasodunk.
2022. nov. 9. 04:36
 9/27 anonim ***** válasza:
89%
40 évesen 2 gyerekkel 4 év sikertelen keresés után.
2022. nov. 9. 04:39
 10/27 anonim ***** válasza:
96%
Nem adtam fel. De az nagyon zavar, hogy szinte mindenki tobb vasat tart a tuzben es hogy az elso randitol varjak a csodat. 26F
2022. nov. 9. 05:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!