Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hány évesen engedted el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány évesen engedted el a társkeresést?

Figyelt kérdés

29 éves nő vagyok mostanra eljutottam oda,hogy elengedtem a párkeresést. A social média megöl mindent,rapid randikon döntünk kell-e a másik,elveszett az udvarlás,egyből elvárás szobára menni,természetesen a randi alatt nem a drága éttermet értem,simán jó a kocsikázás vagy egy parkban leülni egy padra beszélgetni, ahol kettesben tudunk nyugisan beszélgetni...

Nálatok mikor jött el az a pont ,hogy azt mondtátok kész,vége feladom

2022. nov. 9. 01:15
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
78%
27 éves vagyok, nő. Próbálom, de egyszerűen nem megy. Nem tudom elfogadni hogy talán soha nem lesz társam. Úgyhogy inkább pszichológushoz fordulok ezek miatt a félelmek miatt.
2022. nov. 9. 09:18
 22/27 anonim ***** válasza:
60%

Azért szerintem most nagyon túlzásba viszitek ezt az áldozati szerepet!

"29 éves nő vagyok mostanra eljutottam oda,hogy elengedtem a párkeresést"

Mondjuk arról nem esett szó, hogy eddig mit csináltál, milyen férfiakat választottál, kikkel jöttél össze. Mert van egy olyan érzésem, hogy a fizikailag vonzó, de emberileg selejtes férfiak vitték a prímet. Az esetek többségében mindig ez van a nőknél.

"A social média megöl mindent,"

Képzeld, vannak bőven, akik nem itt élik az életüket. Tudod te, hogy én hány képet töltöttem fel a feleségemről, a gyerekemről? NULLÁT! Mert magasról köpök rá, hogy mi mások véleménye, és nem érdekelnek a like-ok. Hidd el, vannak sokan hozzám hasonló pasasok.

"rapid randikon döntünk kell-e a másik"

Nincs neked baráti köröd, nem jársz társaságba, hobbicsoportokba, tanfolyamra vagy bárhová?

"elveszett az udvarlás"

Egy tipp: sajnos sok férfi azért nem udvarol, mert azt tanulta meg, hogy nincs rá igény. Ez nem azt jelenti, hogy ő valójában bunkó. Hanem sok férfi eljátssza a bunkót, mert ugye "az kell a nőknek". De nem mind ténylegesen bunkó. Ha olyanba botlasz aki tetszik, de nem udvarol, akkor mondd meg neki nyíltan, hogy te ezt igényled. Ne utalj rá, ne érzékeltesd: nyisd ki a szád, és mondd meg nyíltan. "Béla, én régimódi vagyok, és szükségem van az udvarlásra, és lassú tempóban szeretnék haladni". Ennyi. Mi férfiak imádjuk, ha egy nő egyértelmű, és nem nekünk kell kitalálni, hogy mi a bánat baja van már megint.

"egyből elvárás szobára menni"

Itt megint előjön a kérdés, hogy kikkel ismerkedtél te eddig? Nyilván meg akarnak dugni, most ez nem kérdés, de sokan képesek várni és megtenni a szükséges köröket. De persze ahhoz ilyenekkel kellene ismerkedned.

"természetesen a randi alatt nem a drága éttermet értem,simán jó a kocsikázás vagy egy parkban leülni egy padra beszélgetni, ahol kettesben tudunk nyugisan beszélgetni..."

Ez is egy teljesen jó és pozitív dolog. Csak ezt is mondd meg nyíltan. "Béla, elmehetnénk a parkba sétálni egyet." Aki normális, az nem fog ebből ügyet csinálni, hogy jajj a nő mondja meg mi legyen. Ezt csak a lelkisérült barmok, meg a PUA-n nevelkedett gyökerek nehezményezik.

29 éves vagy. Még ne add fel. Látom én a környezetemben a vénlányokat, akik már 40-hez közelednek (vagy el is múltak), és nincs családjuk. Depressziósak, boldogtalanok, isznak, bagóznak, mindenféle pótcselekvést kitalálnak, meg vannak öregedve és látszik rajtuk, hogy az életük teljesen értelmetlen. Neked még nem késő, de azért már ne húzd az időt. Tudod, biológiailag 30 alatt lett volna jó szülni.

2022. nov. 9. 10:01
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
32 éves férfi vagyok ebben az évben engedtem el
2022. nov. 9. 11:20
 24/27 anonim válasza:
100%
Én is ebben az évben engedtem el. Túl sok kudarc ért, nem éri meg az erőfeszítést. Lehet enélkül is boldogan élni.
2022. nov. 9. 12:26
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk hozzátok képest tök öreg vagyok, de válaszolok: öt éve, nem az első válásom után engedtem el a párkeresést, azaz bele sem fogtam (újra). Aktívan - heti 4 edzéssel - sportolok 20+ éve, az egzisztenciális átlagot bőven hozom. Véleményem szerint divatosan, értelmesen öltözködöm, ápolt vagyok, stb. Ezt csak azért említem, mert nem vagyok ilyen világ bénája, mindig is volt párom - partnerem, csak már nem akarok. F52.
2022. nov. 9. 14:56
 26/27 anonim ***** válasza:
68%
Nem engedtem el,41 éves rendezett körülmények között élő,dolgos,szeretni tudó,gyermekszerető,és káros szenvedélyektől mentes életet élő férfi vagyok.Sajnos nagyon kevés azon nők száma akik valóban komoly kapcsolatra,családra vágynak,nagyon sokan az anyagi érdekeket nézik,hogy mid van,milyen lakás,milyen kocsi és szívesen jönnek össze a tipikus rosszfiúkkal akik sok esetben drogoznak,isznak,csalják őket,rossz esetben még verést is kapnak néha de mégis nagyon szerelmesek. Hihetetlen,a normálisoknak meg semmi esélyük. Persze ha mégis valakit érdekelnék az privátban írhat. :)
2022. nov. 10. 18:01
 27/27 anonim ***** válasza:
49%
22. Azóta se pénzem, se időm.
2022. nov. 11. 20:52
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!