Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknél "imaginárius gap" okozza a legtöbb problémát társkeresésnél?
A nőknél természetes jelenség, hogy felfelé "házasodnak". Tehát általában a kívánatos az számukra, hogy például egy 10/6-os nő egy 6+ férfival jöjjön össze. A probléma, akkor jelentkezik, ha egy nő azt hiszi magáról, hogy ő nem egy 10/6-os, hanem 8+ és így egy 10/7-es férfi már egyértelműen a nem vonzó kategóriába tartozik.
Képzeljük el ezt más számokkal teszem azt 10/4-5 nő képzeli magáról, hogy ő bizony 8+...
#2 "ezzel azt akarod mondani, hogy átlagférfi húspiaci és értéke sokkal alacsonyabb, mint egy átlagnőé?"
Nem. Ezzel azt mondom, hogy nem feltétlenül találkozol pont azzal a nővel, akivel kölcsönösen pont bejöttök egymásnak, így maradnak azok, akikkel vagy sikerül valamit összehoznod, vagy nem. Sajnos ehhez nyitott szemmel kell járni, és sokfelé nézelődni. (Nyugi, én is balf4sz vagyok ilyen téren.) 😅
#6 "Hidd el hogy ez neked jobban fáj, mint nekik"
Nem hiszem. Elég, ha csak tudom. 😭🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!