Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknél "imaginárius gap" okozza a legtöbb problémát társkeresésnél?
A nőknél természetes jelenség, hogy felfelé "házasodnak". Tehát általában a kívánatos az számukra, hogy például egy 10/6-os nő egy 6+ férfival jöjjön össze. A probléma, akkor jelentkezik, ha egy nő azt hiszi magáról, hogy ő nem egy 10/6-os, hanem 8+ és így egy 10/7-es férfi már egyértelműen a nem vonzó kategóriába tartozik.
Képzeljük el ezt más számokkal teszem azt 10/4-5 nő képzeli magáról, hogy ő bizony 8+...
Szóval ha te körülnézel a világban, akkor mindenhol szürke egér, vagy egyenesen ronda nőket látsz, akik nem keltik fel az érdeklődésedet, ugyanakkor viszont szexi, formás, jóképű férfiakat látsz ezek mellett a tramplik mellett (10/10es nő természetesen nem létezik a logikád alapján, hiszen egy ilyen nem tudna magánál vonzóbb férfit választani, márpedig egy igazán gyönyörű nő amúgy sem korcsosulna le odáig, hogy maga alatt válasszon párt)
Plusz süt rólad a nők iránti rosszindulat. Gondolom ha akarnál se tudnál pozitív általánosításokat mondani a női nemről, míg negatívakból sosem fogysz ki.
Szóval összegezzük: külsőre nagyobb arányban tartod a férfiakat vonzónak; ha látsz egy szerelmes párt, akkor elkönyveled magadban, hogy "hmm.. a pasi jobban néz ki a nőnél" ÉS belsőre sem vonzódsz a nőkhöz,sőt. Namármost lehet hogy tévedek, de szerintem van erre a jelenségre egy kifejezés: l... látens..? látens valami👀
Ez a "gap" amiatt van, mert a nők más szemmel látják (még jóhogy!) a férfiakat. Amelyik férfi nekem férfiként olyan "nincs elhízva, átlag alkat, átlag minden, olyan erős 10/6" férfi, az nők szerint "max 10/3", egyszer egy kérdésnél itt az oldalon is kiderült.
Szóval ami nekem átlagos, nekik még bőven átlag alatti, tehát ebből következik logikusan, hogy ami szerintük átlagos férfi, az már bőven nem az.
12
Ha ebből az oldalból indulsz ki, akkor kíváncsi lennék arra, hogy azokat a kérdéseket is észreveszed-e, amikor - nem ritkán - férfiak mondják akár fotómodellekre, akár színésznőkre, akár szép arcú, jó alakú nőkre a képeik alapján, hogy "átlagos", "semmi extra", "max. dugásra kéne", "jóindulattal 10/6", "egy patron megérne", stb.
Pár napja éppen a 2019-ben Magyarország szépévé választott nőre mondta valaki itt egy kérdésnél, hogy "múmia fejű", egy másik férfi hozzászóló meg kijelentette, hogy bármelyik átlagos nőből lehetne ilyen nő, ha sok pénzt költene magára.
14
Megkérdezhetem, hogy szerinted a férfiak milyen életkorig választanak társat a nő belső értékei alapján?
Köszönöm, ha őszintén válaszolsz erre.
18
Tévedés, nem beszélek így "a férfiakról", csak néhány férfiról.
Az egoizmus, ha szerintem van olyan férfi, aki szerintem nem ér többet, mint egy sz.ardarab? Ha azt mondanám, hogy mind ér valamit, vagy akár mind ér annyit, mint én, baromi álszent és hazug lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!