Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire rontaná ez egy illető esélyét nálatok?
Problémás fogaim vannak (részben rossz fogorvos, részben genetika, részben egy időben pocsék fizikai/lelki állapot), sajnos elől is. Alapvetően nem nagyon látszik, csak ha nagyon szélesen vigyorgok. Teszek ellene, rendszeresen ápolom fogorvos utasításai szerint és már a fogászati kezelési terv is megvan ami januárban fog elkezdődni. Ezen kívül teljesen átlagos, ápolt vagyok, odafigyelek magamra. Félreértések elkerülése végett, nem az önbizalmam simogatására szánom ezt a kérdést számomra pozitív válaszokat várva, az hálistennek rendben van :D Őszinte vélemények érdekelnek.
Nyilván fontos a külső és mindenki szívesebben mutatkozik olyan emberrel, akinek egészséges a mosolya, nem álszentkedek én is így tennék ha lehetőség adódna és teljesen megértem ha mások is így tesznek.
Viszont kíváncsi vagyok. Mit gondolnátok egy lehetséges randipartnerről, vagy potenciális párjelöltről, ha ez a helyzet állna fenn nála, de mondjuk megvan a közös hang, vagy a belső értékei megfognak? Tudjátok, hogy van problémája, de aktívan tesz érte és nem söpri szőnyeg alá a dolgot, illetve minden más szempontból nincs vele probléma (sem fizikailag, sem mentálisan). Adnátok neki egy esélyt, mert kezelések után minden rendben lesz vele is, vagy inkább nem kezdenétek bele? Nők és férfiak válaszait is várom.
Ha nagyon durva, akkor nekem például kizáró ok. Nem mások miatt, hanem magam miatt, mert utálom a rossz fogak szagát.
Ha a páromnak menne tönkre a fogsora, akkor nem hagynám el. Mivel úgyis meg fogja csináltatni.
De randi és új pár esetén nem vállalnám be. Van rengeteg másik ember, akinek normális fogsora van. Majd azok közül válogatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!