Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire rontaná ez egy illető esélyét nálatok?

Figyelt kérdés

Problémás fogaim vannak (részben rossz fogorvos, részben genetika, részben egy időben pocsék fizikai/lelki állapot), sajnos elől is. Alapvetően nem nagyon látszik, csak ha nagyon szélesen vigyorgok. Teszek ellene, rendszeresen ápolom fogorvos utasításai szerint és már a fogászati kezelési terv is megvan ami januárban fog elkezdődni. Ezen kívül teljesen átlagos, ápolt vagyok, odafigyelek magamra. Félreértések elkerülése végett, nem az önbizalmam simogatására szánom ezt a kérdést számomra pozitív válaszokat várva, az hálistennek rendben van :D Őszinte vélemények érdekelnek.

Nyilván fontos a külső és mindenki szívesebben mutatkozik olyan emberrel, akinek egészséges a mosolya, nem álszentkedek én is így tennék ha lehetőség adódna és teljesen megértem ha mások is így tesznek.

Viszont kíváncsi vagyok. Mit gondolnátok egy lehetséges randipartnerről, vagy potenciális párjelöltről, ha ez a helyzet állna fenn nála, de mondjuk megvan a közös hang, vagy a belső értékei megfognak? Tudjátok, hogy van problémája, de aktívan tesz érte és nem söpri szőnyeg alá a dolgot, illetve minden más szempontból nincs vele probléma (sem fizikailag, sem mentálisan). Adnátok neki egy esélyt, mert kezelések után minden rendben lesz vele is, vagy inkább nem kezdenétek bele? Nők és férfiak válaszait is várom.

2022. nov. 8. 16:04
 1/6 anonim ***** válasza:
90%

Ha nagyon durva, akkor nekem például kizáró ok. Nem mások miatt, hanem magam miatt, mert utálom a rossz fogak szagát.

Ha a páromnak menne tönkre a fogsora, akkor nem hagynám el. Mivel úgyis meg fogja csináltatni.

De randi és új pár esetén nem vállalnám be. Van rengeteg másik ember, akinek normális fogsora van. Majd azok közül válogatok.

2022. nov. 8. 16:24
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Elolvasva a kérdést azt kell mondanom hogy sajnos incel vagy és az is maradsz.
2022. nov. 8. 16:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
semmit, van elöl kitörve egy fogam (végre rászántam magam hogy megcsináltatom), első találkozásnál ugyan a lány észrevette, de ettől még ugyanúgy beszélünk, sőt szegény olyan rosszul járt, hogy kb 2 hónapra rá, neki is kitört elöl egy, engem se zavar, de ő is rajta van az ügyön, hogy megcsináltassa :D
2022. nov. 8. 16:29
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem hasonló kanosszajárásom volt a fogaimmal (most már nagyjából rendbe let téve fogorvossal), így ha nem annyira feltűnő és nem az a "sosem mosok fogat" jelleggel szétrohadt, engem nem zavarna. Előző páromnak sem volt fogkrémreklám-mosolya.
2022. nov. 8. 16:34
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat. Rossz szájszagom nincs és nem is szétrohadt jellegűek a problémás fogaim szerencsére :)
2022. nov. 8. 16:49
 6/6 anonim ***** válasza:
53%
Páromnak sem voltak jó fogai. Nem akadtam ki rajta. Nincs szájszaga, és semmi kellemetlenség. Nagyon tiszta, rendes és ápolt. Férfihoz képest kivételesen! Illetve sajnos a fogai romlása nála genetika, az egész családja ebbe a lépfenébe esett. Majd idővel orvosolja. Támogatni fogom. De fontos leszögeznem én így is szeretem és fogom is szeretni.
2022. nov. 8. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!