Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüleim után örököltem +100 milliót, ház cég + egyéb ingó ingatlan.Ha nem akarom hogy kihasználjanak ismerkedéskor a társkeresőkön, miként adhatom csak finoman tudtára az illető lánynak, hogy egész jól állok, anyagilag?
Úgy, hogy azon az életszínvonalon élsz ők meg maguktól látni fogják.
Amúgy meg kitalált kérdés :).
Nem a cégvezetés miatt kérdezem.
Ismerkedéskor zavar, mert már fenn vagyok több ismerkedős oldalon, pár kép van rólam.
Otthon meg úgy ahogy élek.És kaptam már elég kutakodó kérdéseket is.
Azért érdekelne ez, hogy inkább egy fehér fal melletti képet rakjak ki, vagy nem is tudom hogyan csináljam.
A kihasználáshoz két ember kell, egy aki élősködik, egy pedig aki ezt hagyja.
Kihasználni nem a társkeresőn fognak, hanem majd később a kapcsolatban.
A társkeresők alapból tele vannak gázos emberekkel, ezekből fogsz találkozni jópárral.
Teljesen életszerűtlen a kérdésed. Egy nálad jóval szegényebb embert is ki lehet használni, ennek semmi köze nincs a vagyonodhoz. Az ismerkedés elején nem kell az anyagi helyzetedről beszélned senkinek, jó ideig ez teljesen felesleges. Az, hogy örököltél, céged meg ingatlanjaid vannak, önmagában egyáltalán nem okoznak hasraesést, ezen titkolnivaló semmi nincs. A pontos részleteket viszont nem kell felfedned kezdetben, mivel ez magánügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!