Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szüleim után örököltem +100...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szüleim után örököltem +100 milliót, ház cég + egyéb ingó ingatlan.Ha nem akarom hogy kihasználjanak ismerkedéskor a társkeresőkön, miként adhatom csak finoman tudtára az illető lánynak, hogy egész jól állok, anyagilag?

Figyelt kérdés
Megjátszani nem akarom magam, hogy szegény vagyok, mert akkor meg ha kiderül hogy ez nem igaz, akkor is megsértődik a nő ismerkedéskor.
2022. jan. 30. 19:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Nem mondom, hogy ez nem sok pénz, de erre azért nagy jövőt nem lehet építeni. Hamar elfogy százmillió ha semmit nem csinálsz. Ha meg befekteted, akkor nem sok mindenre elég.
2022. jan. 30. 20:45
 12/20 anonim ***** válasza:
58%

#11 fideszes vagy?

Sok átlag ember álmodhat +100 millió forintról és társairól.

2022. jan. 30. 20:55
 13/20 anonim ***** válasza:
39%
ez nem fidesz kérdés. A legtöbb embernek nincs 100 milliója, de ha lenne neki akkor sem tudna vele mit kezdeni.
2022. jan. 30. 21:01
 14/20 anonim ***** válasza:
39%

13. Mert elszórná baromságokra (a legtöbb ember), mintha a lottón nyerte volna és pár év múlva már semmi nem lenne belőle, max. egy drága ingatlan, amit egy részéből vett.

Jó ezt értjük, de nem mindenki ilyen. Lehet a kérdező is megtanulja beosztani ezt a pénzt és felfogja az agyával, hogy ez egy egyszeri bevétel volt az életében, nem pedig egy megismétlődő valami és ő is úgy költi/nem költi majd ezután ezt a pénzt.

2022. jan. 30. 22:36
 15/20 anonim ***** válasza:
32%
Add nekem és nincs gond.
2022. jan. 30. 22:57
 16/20 anonim ***** válasza:
56%
Én is kérek. Nem mintha számítana a nőknek, de legalább nyugdíjba tudnék menni.
2022. jan. 30. 23:11
 17/20 anonim ***** válasza:
76%
Miért érzem kamunak a kérdést?
2022. jan. 31. 01:40
 18/20 anonim ***** válasza:
39%
szerezz egy kis önbizalmat pár tréningen
2022. jan. 31. 10:27
 19/20 anonim ***** válasza:
76%
Nem kell mondani ezt, magadról beszélj. Mit dolgozol, mi a hobbid, érdeklődésed, szeretnél-e családot... ezek érdeklik a nőket. Ha normális, nem fog rákérdezni, mennyi van a zsebedben. Bár kamu szagú a kérdésed, de a fehér fal vagy egy utcán, parkban készült fotó teljesen jó, csak legyél felöltözve a saját stílusodban, ahogy hétköznap szoktál.
2022. jan. 31. 22:53
 20/20 anonim ***** válasza:

Régi autóval menj randira mondjuk 10-20 éves BMW vel.

A lakásra mond azt, hogy nagyapádék utáni örökség mivel egykevagy.

2022. dec. 31. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!