Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik olyan hogy egy lány/fi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan hogy egy lány/fiú nem mer lépni a másik felé még ha tetszik is neki az illető, mert úgy gondolja hogy a másik túl jó hozzá úgymond?

Figyelt kérdés

Tudom hogy fura kérdés, de tényleg érdekel. Ilyen van?

Tehát hogy inkább elengedi a másikat úgymond emiatt?

2022. febr. 8. 16:28
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
96%
Jap, elég nagy hülyeség de nagyon sok ilyen van.
2022. febr. 8. 16:33
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Sok ilyen van.. Pl valaki munkanélküli és a dolgozó emberrel nem mer kezdeni..
2022. febr. 8. 18:21
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy létezik. Sőt nagyon gyakori ez a dolog.

HOzzám képest pl. nagyjából mindenki túl jó, mert olyan ocsmány vagyok. Szóval teljesen mindegy, hogy nekem ki tetszik én sosem fogok tetszeni senkinek.

Szóval nem is "lépek" senki felé...

2022. febr. 8. 19:52
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem régen volt ilyen, többször is tinikoromban. Azóta kinőttem, és már csakis azért nem merek lépni, mert mindig foglalt a nő.

Változás nem történt (ill. de, volt egyetlen komolyabb próbálkozasom) de legalább ezt a "nem merek", félek a "beégéstől" dolgot sikerült kinőnöm

2022. febr. 8. 21:50
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sokszor van ilyen, de különbséget kell tenni a másik előfordulásával, amikor megtörténik az első interakció, de az egyik fél azzal koptatja le a másikat, hogy "túl jó vagy hozzám"- ebben az formában ez csak egy jól ismert levakarás.
2022. febr. 9. 12:09
 6/19 anonim ***** válasza:
Velem, a dolgozo novel mert kezdeni munkanelkuli ferfi. A legtobb pasim az volt.
2022. febr. 10. 17:25
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Én sose mertem még kezdeményezni, mindig úgy érzem túl kevés vagyok a nőkhöz. 32f
2022. febr. 10. 18:09
 8/19 anonim ***** válasza:
30%

6-os vagyok. En most egy pasinal kezedemenyeztem...🙂

Csokolozott velem.😌

Varom a folytatast.😇

De nagyon nagyon varom.,..

2022. febr. 10. 18:34
 9/19 anonim ***** válasza:
36%

Majd egyszer nalad is kezdemenyez talan egy no...😉, 7- es valaszolo.

6- os vagyok.

2022. febr. 10. 18:36
 10/19 anonim ***** válasza:
70%

Persze, hogy van. 1000 oka van, amiért nem léphettem, ebből csak az egyik, hogy kevés vagyok hozzá. A fél karomat odaadnám, ha vissza lehetne csinálni, de már nem lehet. Mondjuk, mivel ő se lépett, nyilván nem kellettem neki, csak megaláztam volna magam.

2022. febr. 11. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!