Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan hogy egy lány/fiú nem mer lépni a másik felé még ha tetszik is neki az illető, mert úgy gondolja hogy a másik túl jó hozzá úgymond?
Tudom hogy fura kérdés, de tényleg érdekel. Ilyen van?
Tehát hogy inkább elengedi a másikat úgymond emiatt?
Persze, hogy létezik. Sőt nagyon gyakori ez a dolog.
HOzzám képest pl. nagyjából mindenki túl jó, mert olyan ocsmány vagyok. Szóval teljesen mindegy, hogy nekem ki tetszik én sosem fogok tetszeni senkinek.
Szóval nem is "lépek" senki felé...
Nekem régen volt ilyen, többször is tinikoromban. Azóta kinőttem, és már csakis azért nem merek lépni, mert mindig foglalt a nő.
Változás nem történt (ill. de, volt egyetlen komolyabb próbálkozasom) de legalább ezt a "nem merek", félek a "beégéstől" dolgot sikerült kinőnöm
6-os vagyok. En most egy pasinal kezedemenyeztem...🙂
Csokolozott velem.😌
Varom a folytatast.😇
De nagyon nagyon varom.,..
Majd egyszer nalad is kezdemenyez talan egy no...😉, 7- es valaszolo.
6- os vagyok.
Persze, hogy van. 1000 oka van, amiért nem léphettem, ebből csak az egyik, hogy kevés vagyok hozzá. A fél karomat odaadnám, ha vissza lehetne csinálni, de már nem lehet. Mondjuk, mivel ő se lépett, nyilván nem kellettem neki, csak megaláztam volna magam.
Nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!