Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik olyan hogy egy lány/fi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan hogy egy lány/fiú nem mer lépni a másik felé még ha tetszik is neki az illető, mert úgy gondolja hogy a másik túl jó hozzá úgymond?

Figyelt kérdés

Tudom hogy fura kérdés, de tényleg érdekel. Ilyen van?

Tehát hogy inkább elengedi a másikat úgymond emiatt?

2022. febr. 8. 16:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
64%

"Mondjuk, mivel ő se lépett, nyilván nem kellettem neki, csak megaláztam volna magam."

Nem valószínű

Ha elutasít, akkor legalább könnyen túl tudsz lépni az illetőn. Leginkább emiatt éri meg kezdeményezni, de sajnos csak akkor szabad ha nem foglalt az illető. Márpedig egy jó nő/férfi valószínüleg foglalt, főleg a nők persze

2022. febr. 11. 17:02
 12/19 anonim ***** válasza:
#11! Én mást is buktam volna akkor és sose tudhattam biztosra, hogy szabad. Leginkább sose volt az, max. pár napra, de akkor se tudtam.
2022. febr. 11. 19:26
 13/19 anonim ***** válasza:

"Én mást is buktam volna akkor és sose tudhattam biztosra, hogy szabad. Leginkább sose volt az, max. pár napra, de akkor se tudtam."

Hát ha nem sikerül közel kerülni hozzá, akkor veszett ügy. Ilyenkor azonban a szerelem is el szokott múlni, mert nem marad kontakt.

Ha meg megvan a kontakt, akkor legalább képben kell lenni az illetőről naprakészen, ez alap

2022. febr. 11. 20:29
 14/19 anonim ***** válasza:
Hát, az elmúlt években volt kontakt, nem múlt el. Már nincs, és nem is lesz. Nem múlt el🤷🏼‍♀️
2022. febr. 11. 20:37
 15/19 anonim ***** válasza:

14#

Ha nem találkozol vele el fog múlni idővel. Csak egy emlék marad, semmi több

2022. febr. 11. 20:40
 16/19 anonim ***** válasza:
#15! Köszi, de én nem akarom, hogy elmúljon. Azt akarom, hogy ő is ezt érezze, és velem legyen😂
2022. febr. 11. 20:44
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor nagyon megszívtad 16#

Tekintve hogy nem sok esélyről írtál. Gyötrelmes egy élet lesz ez így

2022. febr. 11. 20:49
 18/19 anonim ***** válasza:
#17! Ez van. Eddig se akartam más pasit, ezután se fog hiányozni. De ő nagyon.
2022. febr. 11. 21:12
 19/19 anonim ***** válasza:

Lányfiú?!

Fordulj pszichiáterhez.

2022. febr. 12. 03:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!